cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj podariti

clock-img

22.04.2009, 23:08

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

Starsema za 25 let skupnega zivljenja?
sem ciso brez idej zato vas prosim za nasvet ....sve je dobrodoslo da se lazje odlocim user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

clock-img

22.04.2009, 23:14

clock-img

gita10

pencil-img

1507

vikend paket v toplicah ali pa na  morju

clock-img

23.04.2009, 07:16

clock-img

kepica

pencil-img

2080

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Ravno to smo mi naredili in sta bila presrečna user posted image

clock-img

23.04.2009, 08:32

clock-img

zimbra

pencil-img

529

Tudi mi, ker nista bila na poročnem potovanju. user posted image

Zraven pa smo otroci naredili en tak "scrapbook" album. Od babic in starih tet dobili stare slike iz njihovih otroških let, potem pa sestavili album od rojstva pa do današnjih dni. Najpomembnejše dogodke, poroko, rojstva otrok, potovanja itd. Na zadnjo stran, pa je vsak od ožje družine napisal lepo misel oz. željo.. Sta imela kar solzne oči in sta bila za ta album še bolj vesela kot za vikend paket.

clock-img

23.04.2009, 08:35

clock-img

Anonimen

Mi smo za 40 let podarili digitalni fotoaparat. Od hčerkine družine pa sta dobila LCD televizor. Razmišljali smo pa tudi o darilnem bonu turistične agencije.

clock-img

23.04.2009, 08:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Tudi mi, ker nista bila na poročnem potovanju. user posted image

Zraven pa smo otroci naredili en tak "scrapbook" album. Od babic in starih tet dobili stare slike iz njihovih otroških let, potem pa sestavili album od rojstva pa do današnjih dni. Najpomembnejše dogodke, poroko, rojstva otrok, potovanja itd. Na zadnjo stran, pa je vsak od ožje družine napisal lepo misel oz. željo.. Sta imela kar solzne oči in sta bila za ta album še bolj vesela kot za vikend paket.

Album je vnukica podarila babici za 50 let. Pa jaz sem ga dobila za 30 in je bilo veliko veselje.

clock-img

23.04.2009, 09:11

clock-img

t5t6

pencil-img

611

jaz bi tudi toplice.

clock-img

23.04.2009, 09:45

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 10:05

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Mi2 z bratom sva staršema podarila za 30. obletnico poroke nove poročne prstane. Sta bila full presenečena in full vesela. Ko smo se kasneje z njima pogovarjali še o drugih možnostih (boni za dopust, izlet - Bavarski gradovi,...), sta rekla da se jima zdijo prstani najlepše darilo (ker so simbol poroke).

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem