writing-img

kaj se splaca

clock-img

27.01.2005, 14:54

clock-img

Anonimen

katera literetura (seveda v zvezi z nosecnostjo ali porodom, dojenckom,otrokom,..) se spalaca nabavit.kaj ste ze precitale?Men osebno je fajn, kjer so zraven kaksne slikice, ker ni dosti za citat:)-:)-
Ne res me zanima, kaj se splaca prelistat:zmeden2:

Hvala za pomoc:rozica:

clock-img

27.01.2005, 15:24

clock-img

aka

pencil-img

104

Ja, Nosečnost in porod - vprašanja in odgovori, pa Nosečnost in razvoj otroka od rojstva do prvega leta starosti (Mayo Clinic).

clock-img

27.01.2005, 15:47

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Jaz (oz. moj jo je) sem pa kupila Nega dojenčka za začetnike od dr. Frances Williams in je super sploh za take, ki so res začetniki. Je veliko slik oz. za vsako stvar je slikica in zraven obrazložitev. Je pa za vse, umivanje, držanje, oblačenje, previjanje, kopanje, prva pomoč...
Meni je super. :bravo:

clock-img

27.01.2005, 15:59

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Jaz mam "Nega matere in otroka" in sem z njo ful zadovoljna. Notri je vse od spočetja do poroda (razvoj zarodka, težave nosečnic, opis poroda...), nega dojenčka (dojenje, previjanje, hranjenje...) ter najpšogostejše bolezni do otrokovega tretjega leta. Kupila sem si jo že v prvi nosečnosti, to se pravi pred 8 leti in še zdaj velikokraz pokukam vanjo.

clock-img

27.01.2005, 16:37

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Nega matere in otroka je zastarela in je sploh ne priporočam.
Nosečnost- vpr. in odgovori je zakon, kar pa se dojenčka tiče, je najnajboljša knjiga Dojenček- kaj lahko pričakujemo prvo leto.

LP

clock-img

27.01.2005, 17:05

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni je najboljša Otrok od rojstva do šole.:bravo:

clock-img

27.01.2005, 17:10

clock-img

Anonimen

Imam Nego dojenčka in malčka, kjer je lepo opisano po sklopih (razvoj, higiena, igra, družinsko življenje, ....) in zajema od rojstva pa nekje do petega leta. Imam pa tudi DOjenček za začetnike, ker je bilo slučajno v akciji za 1500 sit!

Bojana

clock-img

27.01.2005, 19:16

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Nega matere in otroka je prišla ven v 6. izdaji in je prenovljena. Jaz jo imam in mi zadostuje za vse, kar me zanima trenutno in vem, da mi bo v veliko pomoč tudi do otrokovega 3. leta starosti.

clock-img

29.01.2005, 14:40

clock-img

Siberian husky

pencil-img

15

Imam en nasvet.Pojdi v knjižnico in si vzemi knjige na to temo.Prelistaj jih in potem kupi tisto,ki se ti bo zdela najbolj uporabna:).

Lp,Siberian husky

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem