cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj si želiš..

clock-img

31.08.2007, 11:09

clock-img

Anonimen

cao
zanima me kaj odgovorite na vprasanje ko te moski med seksom oz med ljubljenjem vprasa KAJ SI ZELIS DA POCNEM S TABO? user posted image

stara sem 21 let in resnica je , da se nisem odkrila tock svojega telesa, ki bi me zelo vzburile....kako ste jih ve odkrile? user posted image

hvala za nasvete

clock-img

31.08.2007, 11:23

clock-img

Anonimen

Jih še odkrivamo.user posted image

S časom pogruntaš kaj ti paše in kaj ne. Vaja dela mojstra.user posted image

clock-img

31.08.2007, 11:28

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

cao
zanima me kaj odgovorite na vprasanje ko te moski med seksom oz med ljubljenjem vprasa KAJ SI ZELIS DA POCNEM S TABO? user posted image

Načeloma je bolj zanimivo, da to odkrije moški sam, kot pa spraševat med "akcijo" ..
  Na drugi del tvojega vprašanja pa mislim, da že veš odgovor. Čimveč se igraj sama s sabo, pa rezultat ne sme izostat  user posted image .

clock-img

31.08.2007, 11:29

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

cao

stara sem 21 let in resnica je , da se nisem odkrila tock svojega telesa, ki bi me zelo vzburile....kako ste jih ve odkrile? user posted image

hvala za nasvete

povej mu da se še odkrivaš, in da bi bila zelo vesela, če bi ti on pomagal pri tem....pa vekliko experimentirajta!user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

31.08.2007, 11:32

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: daddy
. Čimveč se igraj sama s sabo, pa rezultat ne sme izostat  user posted image .

Naj nadaljujem Fotrovo razmišljanje....med igranjem se lahko tudi posnameš, daš na forum.., potem pa bomo mi strokovno ugotavljali kaj delaš narobe itd.

Ja ne se zgražat...vse za pomoč uporabnikom, saj smo ja prijazen portal user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

31.08.2007, 11:43

clock-img

Anonimen

cao

To mi delaj, grdo mi govoriuser posted image . Obožujem ta stavek, se kar hitro česa spomnim kaj naj dela z manouser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 11:52

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Colt, ti ga pa pihneš...user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 13:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Naj nadaljujem Fotrovo razmišljanje....med igranjem se lahko tudi posnameš, daš na forum.., potem pa bomo mi strokovno ugotavljali kaj delaš narobe itd.

Ja ne se zgražat...vse za pomoč uporabnikom, saj smo ja prijazen portal user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   paceeeeek

clock-img

31.08.2007, 13:23

clock-img

Anonimen

ko te moski med seksom oz med ljubljenjem vprasa KAJ SI ZELIS DA POCNEM S TABO? user posted image

Katastrofa, v trenutku bi se začela smejat in ga vrgla s sebe dol, pa naj poka nazaj da ga foter do konca naredi.

clock-img

31.08.2007, 13:45

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Ja madonca, a sta vidva malo neusklajena user posted image ali kaj. No saj se hecam, ampak pri nama do tega še ni prišlo, saj mu sama pokažem kaj mi paše in ga vodim, če je potrebno. Sicer pa saj se vidi in sliši kaj ti paše...

clock-img

31.08.2007, 14:22

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Načeloma je bolj zanimivo, da to odkrije moški sam, kot pa spraševat med "akcijo" ..

jst mam tud tole rajsi... user posted image

clock-img

31.08.2007, 17:15

clock-img

Taja339

pencil-img

350

cao

hvala za nasvete

mislim, da želi, da si dominantna.
Povej svoje želje, čeprav tudi se ne poznaš dovolj - veš kaj ti je všeč in kaj ne ...
Želi, da uživaš in da mu poveš, da uživaš.
Ne vem, morda je to ...

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

clock-img

31.08.2007, 17:17

clock-img

Taja339

pencil-img

350

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

ko te moski med seksom oz med ljubljenjem vprasa KAJ SI ZELIS DA POCNEM S TABO? user posted image

Katastrofa, v trenutku bi se začela smejat in ga vrgla s sebe dol, pa naj poka nazaj da ga foter do konca naredi.

Zakaj?
Moj je izvrsten ljubimec in ne želim, da bi ga še "foter nadgrajeval", pa se tudi kaj takega vmes najde, kot je ta stavek.
odvisno kako gledaš na seks - lahko si ves čas tiho, lahko pa se "igraš tudi z besedami" user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

clock-img

31.08.2007, 18:21

clock-img

Anonimen

Drugič,ko te to vpraša mu reči Bmw-ja si želim.user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 18:24

clock-img

Anonimen

A ni lepo, da te vpraša kaj si želiš? To pomeni, da te ima rad in da želi vedeti s čim bi te najbolj osrečil, oziroma zadovoljil.
Saj ni vprašal kako naj delam, ampak kaj si želiš, da ti delam. To je pa velika razlika.

clock-img

02.09.2007, 12:14

clock-img

Slončica

pencil-img

576

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Drugič,ko te to vpraša mu reči Bmw-ja si želim.user posted image user posted image

user posted image user posted image  pa kak spojler še zastoki

clock-img

02.09.2007, 14:49

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Uh, anonimna, iz malega delaš velikega. Mislim problem. A ni lepo, če se tip spomni,  pa te vpraša za posebne želje? Kaj pa če mu je s tabo malo monotono, pa te zato vpraša, ker si sam želi še kaj drugega počet s tabo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem