writing-img

kajenje

clock-img

24.02.2008, 09:08

clock-img

Anonimen

Ali je vaš partner(če je kadilec),med poskušanjem zanositve prenehal kaditi ali je kadil?

clock-img

24.02.2008, 09:11

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Sva oba 4 mesece prej nehala in sedaj oba ponosna, ker nisva po 3 letih začela nazaj kaditi. res upam, da me nikoli ne bo zlomilo in da bi še kdaj začela kadit, ker šele sedaj vidim kako je to brezveze, sploh pa dandanes drago user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

24.02.2008, 17:07

clock-img

Anonimen

Res je. Js sem kadila 8 let sedaj že dobro leto ne in mi grejo čiki prav na živce. Pri nas doma vsi kadijo in men cote, glava obupno smrdijo. FUJ!

clock-img

24.02.2008, 20:19

clock-img

*Mišika*

pencil-img

213

moj partner je prenehal kaditi 1,5 leta preden sva začela delati na user posted image .

... dočakala sva svoj plusek ...

clock-img

24.02.2008, 22:14

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

moj kadi redno kakih 7 let  pa nam je ratal vsakič v prvouser posted image

clock-img

25.02.2008, 07:55

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Moj kadi že precej dolgo. Ratalo enkrat, končalo se je na žalost s SS. Jaz sem kadila, vendar sedaj že ene 4 leta ne!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

25.02.2008, 08:22

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

A ma kajenje kaj vpliva na plodnost user posted image , moj kadi že več kot 10 let.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

25.02.2008, 15:58

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Baje, da dosti vpliva na plodnost, če moški kadi....no, potem je pa pri vsakemu drugače...enim rata takoj, drugim pa ne.
Me pa zanima, če je katera med nosečnostjo kadila??

Dobim kar norice user posted image , ko se spomnim na znanko, ki pričakuje aprila in kadi brez kančka slabe vesti! Joooj, če ti je pa otrok tako "malo" vreden, da ne moreš tega opustiti izključno zaradi njega...mislem ej!
Če pomislim: hiša s slabimi temelji ne stoji dolgo pokonci user posted image

clock-img

25.02.2008, 16:54

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Poli, veš na žalost je kar nekaj takih, ki med nosečnostjo kadijo. Ampak bolje, da kadijo, kot pa nehajo. Nočem delat reklame za nosečnice-kadilke, samo prenehanje kajenja zaradi nosečnosti, to je od danes na jutri je za telo zelo velik stres, ki otročku v trebuhu škodi bolj kot kajenje samo. Je pa res, da imajo takšni otročki zelo, zelo slabo popotnico za življenje: lahko se rodijo prezgodaj, s prenizko porodno težo, o drugih komplikacijah ne bi zgubljala besed. Najbolje je nehati kaditi pred nosečnostjo, da se telo očisti strupov in navadi na novo stanje. Se pa strinjam s tabo o slabih temeljih - takšni starši so slab zgled, pa še otroci so neprestano pod vplivom dima, temu se težko izogneš.

Sama sem 16 let kadila in kar naenkrat nehala, ker mi je začelo smrdeti, pa takrat še nisem bila noseča. In hvala bogu, da sem se tako odločila.

Kako kajenje vpliva na plodnost moških, je pač tako, da je možnost, da so manj plodni, samo posledice tega so manjše, kot pri ženskah, ki so ali pa bodo noseče.

clock-img

25.02.2008, 17:11

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

IZVIRNO SPOROČILO: pikipu

takšni starši so slab zgled, pa še otroci so neprestano pod vplivom dima, temu se težko izogneš.

Po eni strani je res, po drugi spet ne. Sama sem v nosečnosti kadila, za kar mi je zelo žal. A sedaj pred sinom ne kadim, grem ven. Če sva na sprehodu, kadim tako, da ne pride dim do njega. Tako, da to po mojem mnenju ne bo držalo za vse, ampak le nekatere.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

25.02.2008, 20:11

clock-img

semika

pencil-img

12

Večer,

strinjam se z pikipu da je bolje kaditi kot pa opustiti predvsem zaradi nervoze ki lahko pusti na otroku večje posledice kot pa zelo zmerno kaditi. Moja sodelavka je bila strastna kadilka, ko pa je zanosila je zmanjšala na 2-3 cigarete na dan (zadnja dva meseca pa tako ni kadila ker ji ni pasalo, ni ji pa smrdelo). Naša sončica se je rodila na rok, imela je skoraj 4 kile in danes je zdava 5 letna punca. Samo zmernost in vse je OK.

LP Semika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem