writing-img

kakšen urnik naj ima 1m malček?

clock-img

13.02.2005, 20:14

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Ali moram že začet z vzpostavljanjem reda? Kakšen dnevni (in nočni) ritem imate z enomesečnimi malčki?

clock-img

13.02.2005, 20:16

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

hm, ritem? z 1m:duda:?! Midve nisva imeli takrat še nobenega, sva šele dobro prišli iz bolnišnice:((. se je pa ritem začel izražati nekje pri 2,5m. Ampak poskusi, vsaka bebica je drugčna...

clock-img

13.02.2005, 20:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mislim,da je 1m dojencek se premajcken za vzpostavljanje reda...pusti,naj ti ga se malo narekuje sam...mi smo ga zaceli pocasi uvajat pri treh..pa da ne bos mislila,da se ga pri 10-iz drzimo :)..jaz ze, tamal pa ne :)

clock-img

13.02.2005, 20:25

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Moja Hana je stara 8 mesecev pa se ji ritem še vedno spreminja.
Tako, da recimo hodi spat med 20.00 in 23.00, ponoči včasih vstajam na 15 min, včasih spi po 6 ur skupaj itd. Edino podnevi se nekako drži in gre počivat enkrat dopoldne in enkrat popoldne po eno do dve uri.

Najbolje je, da se kar prepustiš njegovemu ritmu.

L.p.

Tea:rozica:

clock-img

13.02.2005, 20:30

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

:sloncek::sloncek:nema reda še zdaj;)
na žalost, tako je!
Komaj pri 4.mesecih začni o tem razmišljat resno. ponoči jo pač daj v svojo posteljo- jedla še bo verjetno par mesecev na 3 ure (morda bo ponoči pri kakšnih dveh mesecih začela kakšne urce ponoči že ven spuščat, ampak lepo počasi.
Daj jo ob 8 zvečer v posteljo- jo ponoči nahraniš in daš nazaj.
Pač po občutku- saj bo full hitro minilo. Moj prvi malček do 4.mesecev ni imel nobenega reda in se je samo drl- potem pa se je lepo obnesel. mala pa je pravi:angel:, ampak tudi ni pravega urnika. Enkrat je ponoči lačna že ob 2 (zadnje čase), je pa zdržala že tudi po 8 ur par dni- pa sem mislila kak fajn- potem pa spet
ti se samo umiri in vedi da bo minilo ko šus- samo par mesec- lepo žuli svojo štručko

pa,pa

clock-img

13.02.2005, 20:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2005, 20:50

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

ha,ha..moja ga je pri enem mesecu imela,ritem namreč,zdaj je pa druga pesem.Takrat smo spale ponoči 10 ur brez da bi se zbudila,je bla mami ko :sloncek:rožica,zdej pa sem srečna,če spim 3 ure skupaj,in ji potem cel dan na dušo piham,kok je pridna.....no,zej sem pa ,ko da bi me buldežar povozu.:pujs:

clock-img

13.02.2005, 20:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pri 1 mesecu smo imeli ritem glede hranjenja, nekako pri 4 mesecih smo pa potem vzpostavili še ritem nočnega spanja. Ritem dnevnega spanja je bil pa vedno tako tako... dopoldan je zaspala na sprehodu v vozičku, popoldan pa včasih je, včasih pa ni spala.

lp

clock-img

14.02.2005, 08:45

clock-img

Anonimen

pri tej starosti pri nas še ni blo nobenga ritma, razen zelo zgodaj sem začela uvajat večerni obred, kar še dons pr 7h mescih deluje v nulo! vsak dan brez pardona ob 7h spi! se splača bit dosleden!

lp, lara

clock-img

14.02.2005, 10:29

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Ritm, urnik, red???? :zmeden: :zmeden: Tega pri nas tud pri 4mesecih še ne poznamo. saj se navadiš. Je pa res zanimivo, da tisti ki "ta zadnji k hiši pride" tempo narekuje. :bravo: :bravo: :bravo: Zvečer za spanje se pa mi tud držimo ob 19ih kopanje in potem dojenje, ob 20ih pa že spimo (če ni glih kakšna luna, al pa čudna bionapoved ala spanec iz sobote na nedeljo bo moten :zmeden:)
lp :rozica:

clock-img

14.02.2005, 12:05

clock-img

Trebnje

pencil-img

244

Pri tako majhnem otroku lahko kar pozabiš na kakšen urnik in red.Najbolje kar lahko narediš,je da se popolnoma prilagodiš njegovim potrebam,potem pa se počasi vse uredi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem