writing-img

kakšna stajica???

clock-img

03.01.2006, 16:45

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Z mrežo ali lesena z rešetkami? Kakšna je boljša oz. kakšne so važe izkušnje? Jih sploh imate? Meni te lesene izgledajo nekam bolj stabilne, četudi je pri mrežastih + to, da če pade, da se ne udari ob les... v lesenih je potrebno potem blazine okrog dat..

No, kaj pravite?

clock-img

03.01.2006, 17:12

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Osebnih izkusenj nimam....
Ima pa sestra doma tole mrezasto in je zelo zadovoljna.. Tako kot si rekla, ce slucajno pade, se ne more udarit v glavico... Poleg tega je mali bolj zadovoljen in se pocuti manj utesnjenega, ko se lahko drzi za mrezasto steno in jo vcasih malo povlece levo in desno...
Je pa dovolj stabilna- to vprasaj v trgovini, ker je stabilnost odvisna od tega kaksno je dno stajice...

clock-img

03.01.2006, 18:01

clock-img

BarbyR.

pencil-img

16

Mi imamo leseno in smo zelo zadovoljni.Dno je nastavljivo tako,da ga lepo daš dol ko se že postavlja na noge.Da bi se pa udaril po glavici pa ni straha,ker ima-vsaj naša,okol in okol blago še kar debelo.

clock-img

03.01.2006, 19:18

clock-img

Anonimen

Lesena je zakon. Če pade in se udari, sploh ni tako hudo. Nikoli še ni jokala zaradi udarca v lesene, okrogle palčke. Super je ker ima oporo pri vzdigovanju. Igra se tako da daje igrače ven in nazaj noter v stajico.....
Še in še bi lahko naštevala o prednostih lesene stajice.
jaz sem zelo zadovoljna
čaw

clock-img

03.01.2006, 19:28

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Zakaj pa v mrezasto ne bi mogla dajati igrac ven in noter?user posted image

clock-img

03.01.2006, 21:04

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mi uporabljamo namesto stajice kar prenosno posteljico in je prav super. Najbolj fino pa je to, da dno ni mrzlo (tako kot pri večini stajic), ampak je lepo toplo in mehko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem