writing-img

kakšno razliko imate ali priporočate?

clock-img

23.03.2006, 08:15

clock-img

Anonimen

ZANIMA ME KOLIKO IMATE OTROK IN KAKŠNA JE RAZLIKA MED NJIMI?
ALI JE TEŽKO SHAJATI  ČE JE RAZLIKA MAJHNA?
LP

clock-img

23.03.2006, 08:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tako majhna, kot velika razlika imata svoje prednosti in slabosti.

Jaz imam med prvima dvema otrokoma 16 mesecev razlike.
Prednosti: se skupaj lepo igrata in zanašata en na drugega (tudi skupaj že držita user posted image ) Jih je prav lepo gledat v njuni igri in zavezništvu. user posted image
Slabosti: v nosečnosti dobesedno ne moreš počivat. Prvih par let si resnično 'okupiran' le z otroci.

Med 2. in 3. otrokom imam 7 let razlike.
Prednosti: v nosečnosti se lahko spočiješ (vsaj jaz sem se, ko sta bila v šoli), otroka sta hotela vsepovsod pomagat pri dojenčku, ni tiste večje ljubosumnosti, starejši otroci so samostojni (sploh, kar se tiče oblačenja in hranjenja), z dojenčkom se zamotita in lahko v miru skuham, kaj  pospravim,... Lepo je za videt, kako imata rada mlajšega družinskega člana user posted image
Slabosti: Igrajo se ne tako dolgo skupaj, kot z vrstniki.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.03.2006, 09:34

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

MED PRVO IN DRUGO 22 MESECEV, med drugo in tretjim otrokom pa bo, upamuser posted image , 26 ali 27 mesecev.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem