cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakanje

clock-img

17.01.2007, 14:14

clock-img

bonbončica

pencil-img

87

živjo!

Moj sinček star 4 mesece je pa do sedaj kakal vsak dan, tekoče, sedaj pa je začel tako na 3 do 4 dni ampak čisto gosto. Pa zvija ga tudi občasno in napenja ga skoz. Je pa samo dojen. Kaj naj naredim? Sladke kamilice ne pomagajo. Kero hrano naj jaz jem, da bo bolje kakal?

hvala

clock-img

17.01.2007, 14:28

clock-img

majas

pencil-img

3393

Hm nevem ti svetovati ker smo stari komaj 2m ampak sem nekje prebrala da je dobro če tudi ti spiješ veliko sladkih kamilic in čimveč tekočine,,,

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

17.01.2007, 18:07

clock-img

super nova

pencil-img

60

Meni je patronažna rekla, naj pijem sladki čaj in tudi komarčka, ki ga je pila tamala.

clock-img

17.01.2007, 18:14

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Pojej tri jabolke eno za drugo in preverjeno deluje.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

clock-img

17.01.2007, 18:44

clock-img

eya

pencil-img

4615

Če je samo dojen, ni problema, tudi če ne kaka po 1 teden. Lahko pa poskusiš z nasveti, ki so jih predhodnice navedle, če ima mali probleme zaradi tega.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

17.01.2007, 21:15

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

če je dojen ni panike tam do 1 tedna,dokler je trebušček mehak,drugače je če papa adap. mleko,te naj bi odvajali vsaki dan!
drugače pa če ti nekaka konico termometra namoči v jedilno olje in mu samo konico nežno porini v ritko..ti zagotavljam,da se ti bo po cca 5 urah podelal kot nor....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem