writing-img

kakanje

clock-img

14.06.2005, 17:39

clock-img

Čajček

pencil-img

104

Mogoče paničarim, ampak kolikokrat naj bi kakal manj kot mesec dni star dojenček? Naj povem, da ga dojim (in zelo rad je), čez dan pa dobi še malo Plantex čajčka.
Kakal ni že od včeraj zjutraj. Nekje sem prebrala, da naj bi od 3 do 8x na dan. Pa me grabi panika. Kako je z vašimi?

Čajček

clock-img

14.06.2005, 17:49

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Če je otrok dojen lahko kako samo 1x na teden, ampak takrat mora v velikih količinah, tako da ni panike!
Pri mojem je danes čez rokave vn udarlo tak se je posračkal-je pa res, da že 5-6 dni prej ni!
Dokler ima otrok mehek trebušček, prdka, in ima apatit nič ne skrbi!
lp, Eva inLuka

clock-img

14.06.2005, 17:50

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Dojen otrok lahko tudi en teden ne kaka, pa je vse ok. Moj :duda: je sicer skoz lepo kakal, tudi po večkrat na dan, tako da s tem mi nismo imeli problemov. Ti kr počakaj še kakšen dan. Lahko mu daš pa par žličk zelo zelo sladkanih kamilic, to ponavadi pomaga pri prebavi.

clock-img

14.06.2005, 21:52

clock-img

Čajček

pencil-img

104

Pa še nekaj, a prdkanje od vaših malih tudi strašansko smrdi. Pri nas zgleda kot, da bi bili prdci od tatija :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem