writing-img

kakanje po kapljicah

clock-img

21.02.2011, 13:01

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Naša dojenčica je stara 3 tedne in revica se cel božji dan in noč napenja. Ko jo imam na previjalni mizi lahko vidim, da dobesedno na vsako minuto ali največ dve pokaka za zrno graha - naš prvorojenec pa je že od rojstva kakal pač normalno in potem pol ure ali eno uro mir. Muči se pa vsakič tako, kot da jo bo razneslo. A mislite, da je to vseeno normalno, al bi jo blo fajn pokazat pediatru že pred prvim pregledom (čez 14 dni)?

clock-img

21.02.2011, 13:50

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

patronažno vprašaj in ti bo svetovala.

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

21.02.2011, 20:12

clock-img

tinula

pencil-img

61

Moja hčerka je tako kakala do takrat, ko smo začeli uvajati gosto hrano (pri skoraj 6 mesecih). Vsakič, ko se je zajokala, kihnila..je letelo ven, pri pediatru smo vedno zamenjali nekaj tetra plenic, jim je vse pokakala. Naš pediater je takrat razložil, da gre za nezrel sfinkter, da se bo sčasoma uredilo. Mogoče je tako tudi pri vas, le vprašaj!

clock-img

21.02.2011, 20:51

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

Naš sicer ni kakal po kapljicah kot praviš ampak napenjalo pa ga je po cele dneve in noči...Z uporabo kapljic ColiPrev pa so se te težave že skoraj nehaleuser posted image

clock-img

23.02.2011, 12:57

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Kolio je bil pa star, ko si mu začela dajati te kapljice? A so na recept ali se jih dobi tudi brez?

clock-img

23.02.2011, 13:45

clock-img

j.b.

pencil-img

514

IZVIRNO SPOROČILO: *NikoLina*

Naš sicer ni kakal po kapljicah kot praviš ampak napenjalo pa ga je po cele dneve in noči...Z uporabo kapljic ColiPrev pa so se te težave že skoraj nehaleuser posted image

user posted image kt kšna reklama iz Topshopa user posted image mal se hecam, brez zamere user posted image

clock-img

24.02.2011, 09:34

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

star je bil 3 tedne, ne dobiš jih v lekarni ampak kakšni spec. trgovini. Stanejo pa 12,5 eur. Našemu res pomagajo,manj se napenja in lažje pokaka...Poskusi...Mi smo poskusili z raznimi kapljicami pa so se te najbolj obnesle.

clock-img

24.02.2011, 09:37

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

IZVIRNO SPOROČILO: *NikoLina*

user posted image kt kšna reklama iz Topshopa user posted image mal se hecam, brez zamere user posted image

ni panike, tudi sama sem se smejala zadnjemu stavku, ampak se mi ni dalo popravljatuser posted image
Lp,nikolina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem