writing-img

kako ga prepičati oz mu pomagati?

clock-img

13.09.2007, 12:22

clock-img

tinca_tf

pencil-img

5

lep pozdrav!

na vas se obračam s prošnjo, če ima kdo kakšen nasvet kako naj mojga fanta prepirčam da se začne zdravit za alergijo ki jo ima...sicer me je sam prosil za pomoč,vendar zavrača vse zdravnike in zdravila...ne vem če ga je strah ali kaj,sam jaz bi res rada da se njegovo stanje izboljša...

clock-img

13.09.2007, 12:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

To pa res ne vem, če bo šlo skozi brez zdravnikove pomoči ali pomoči nekoga, ki se kar fajn spozna v te reči.

Zakaj pa noče do zdravnika?

Jaz bi ga poskušala prepirčati, da gre k zdravniku, saj tako samo sebi škodi in verjetno tudi tebi, ker te ne posluša in bi mu rada pomagala, pa ne sprejme nobenega nasveta od tebe.

clock-img

13.09.2007, 12:35

clock-img

Anonimen

Ja pa ja saj ni star pet let ali pač.Ne razumem kako lahko sterjši človek odklanja zdr.pomoč?
Potem pa naj tako živi,če se noče zdravit.Saj ga ne moreš ti odvlečt tja.

clock-img

13.09.2007, 13:18

clock-img

tinca_tf

pencil-img

5

ja sej to jaz ne razumem ker je dovolj star da bi lahko mal razmislu s svojo glavo.
Verjetno je preveč trmast ali pa preponosen...ne vem...težko mi je ko ga gledam kako trpi zarad stvari ko se da pozdravit...user posted image

clock-img

13.09.2007, 13:26

clock-img

Anonimen

no sej zdravniki mu res ne bodo kej dost pomagal. klasična medicina pri alergijah nima kej dost pojma. naj se obrne raj na kako bioresonanco al pa homeopatijo.
pa še to dokler si sam nau hotu pomagat mu tut ti nauš mogla

clock-img

13.09.2007, 13:29

clock-img

taja27

pencil-img

1253

o kakšni alergiji pa sploh govorimo tle?

clock-img

13.09.2007, 13:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.09.2007, 14:05

clock-img

Anonimen

Pa saj ni star 5 let! In kaj si je potemtakem predstavljal, ko te je prosil za pomoč? Da mu boš pihala na alergijo in jo s poljubčki pozdravilauser posted image

clock-img

13.09.2007, 15:31

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Človeku ne moreš pomagat če si ni pripravljen sam pomagat,pa se lahko na glavo postaviš.

clock-img

13.09.2007, 16:28

clock-img

tinca_tf

pencil-img

5

še sama ne vem točno kakšno alergijo ima, vem da ne bi smel jesti sira,jogurtov, kruha...ima zarad tega rdečo in razpokano kožo...
drgač sem pa tud sama pomislila na bioresonanco, sem brala tu gor mal o tem pa
vidim da se kar dosti ljudi odloči za to...
sicer pa res ne vem kaj je pričakoval od mene ko me je prosu za pomoč..jaz mu ne znam drugače pomagat kot tak da ga peljem na kakšne preiskave in pol na terapije...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem