writing-img

kako izgleda otrdevanje trebuha?

clock-img

07.08.2005, 21:49

clock-img

Anonimen

Sem v 16t in me danes (sploh zdaj zvečer) trebuh neprijetno zateguje. Boli sicer ne, je pa neprijetno. Kar nekako se ne morem poravnati in hodim okoli malce upognjeno. Kot da bi mi mišice v trebuhu skupi vleklo. Je to otrdevanje trebuha ali kaj drugega?

clock-img

07.08.2005, 22:10

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Meni otrdi in je trd kot nogometna žoga. Če se ga močneje dotaknem zaboli. Drugače pa je zelo neprijeten občutek. Pomaga pa Magnesol kupljen v lekarni, ki ga piješ 2-3 krat na dan

clock-img

07.08.2005, 22:27

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Otrdevanje zgleda ali se čuti, kot trd trebuh pač...
Če se potipaš je čisto trdo, čez cel trebuh, čuti pa se, kot... ne vem, ful se ga zavedaš :zmeden2:, ne vem kako razložit.
Meni ponavadi rata trd, ko grem pohajat in imam malo hitrejši tempo.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
LP:sloncek:

clock-img

07.08.2005, 22:38

clock-img

Anonimen

hmm...trebuh imam trd (napet) ves čas, tudi kadar ne zateguje :zmeden:.

clock-img

08.08.2005, 07:06

clock-img

metka-5

pencil-img

5

Pozdravljena!

Sicer je že malo čas od tega, ko sem imela te problemčke, a se še dobro spomnim tega občutka. Meni se je to dogajalo ob kakih manjših naporih ( če sem dlje časa sedela za volanom, dlje časa stala in podobno). Trajalo ni dolgo, a vendar je zelo neprijeten občutek. Morda se ga res najbolje opiše kot zategovanje. Meni se je to dogajalo v drugi in tretji tretjini nosečnosti.
Hitro bo tudi to minilo in boš imela malčka.:)

clock-img

08.08.2005, 12:05

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Tudi sama sem začela na trenutke čutiti otrdevanje trebuha, kar čutim kot zategovanje, trebuh kar otrpne (noseča skoraj 24t), takrat komaj hodim.
To sem pa opazila po kakem naporu.

Lp, Andy

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem