writing-img

kako jih prepričate,da...

clock-img

27.11.2006, 14:35

clock-img

urši*

pencil-img

1037

...da poijejo sirup?Svečke mi pokaka, pa bi mu rada dala sirup, da mu zbijem vročino.Antibiotik sem mu dajala v "štamperli" , pa malo sokca zraven, pa v flašo, po žlički me itak ne šljivi...Nobena finta ne "pali" več!!!
Star bo pa dve leti.
Če ima katera kakršen koli nasvet, naj mi posim pove, ker ne vem več kaj naj še naredim.
Hvalauser posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

27.11.2006, 14:42

clock-img

total

pencil-img

4453

Joj stem nimamo problemov,svetujem pa ti,da mu daš sirup po šprici,dobiš jo zraven kakšnega sirupa in sam stisni  not ,pa je.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

27.11.2006, 14:45

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Jaz sem ta problem rešila z brizgo od injekcije- v bistvu mi je v lekarni svetovala, ko sem jo vprašala za nasvet, Otroka preseneti, tko da nima časa pljunit. Pol pa hitro s sokcem zalit.

Pa še to: Kteri sirup imaš?  Naš je Lekadol vedno zbruhal, pol so nam dali pa Calpol, ki je veliko okusnejši (mislim, da okus jagode).

Upam, da ti uspe!user posted image

clock-img

27.11.2006, 18:41

clock-img

Anonimen

Daleron za zbijanje vročine ima brizgo zraven, pa še zelo dobrega okusa je. Po ananasu, čisto nič po zdravilih. Lekadol je pa res za bruhat, sem ga probala.

clock-img

27.11.2006, 20:32

clock-img

urši*

pencil-img

1037

Evo, nam je uspelo...Vročina pa kar ne pade, tako kot bi moglauser posted image
Presneta virozauser posted image !Če jutri ne bo bolje , ga bom morala še enkrat peljat k zdravnikuuser posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

28.11.2006, 07:18

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

ojla....če ne zaleže sirup poskusi še z "domačim zdravilom" - nam vedno pomaga, kadar sirup ne prime.

Nogice mu zavij v brsačko, ki si jo predhodno namočila v kis....saj res da smrdi k sto hudičev, ampak vročino pa zbije.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

28.11.2006, 08:21

clock-img

NIN@

pencil-img

397

Mi smo tud stari skor že 2 leti pa to prakticiramo kr po brizgi! Odpre usta in evo!!!!user posted image

TO je na m najlažji sistem, pa še packarije ni!

lp
nin@

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem