writing-img

kako očistite madeže z oblačil??

clock-img

07.07.2005, 12:40

clock-img

s1

pencil-img

45

s katerim praškom oz. čistilom spravite iz oblačil npr. sadje in še druge madeže? smo ravno pri uvajanju goste hrane, pa gre več naokol, kot pa v usta.

kateri prašek je kaj prida?

vem, da vse itak ne gre ven, pa vseeno, da bo čim manj poflekanih cunjc.

pomoč bolj izkušenim mamic posim??

hvala

clock-img

07.07.2005, 12:45

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Jaz takoj namočim in namažem z Opalom ter takoj požulim. Pa gre. Kaj pa Vanish? Sama sem ga že probala in tudi deluje. Sam moreš res kmalu, ne potem ko se zasuši.

clock-img

07.07.2005, 12:45

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Jaz takoj namočim in namažem z Opalom ter takoj požulim. Pa gre. Kaj pa Vanish? Sama sem ga že probala in tudi deluje. Sam moreš res kmalu, ne potem ko se zasuši.

clock-img

07.07.2005, 13:18

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

imam enak problem, tud mene zanima.
Od kar jemo gosto hrano, se sam preoblačimo.

clock-img

07.07.2005, 13:39

clock-img

Annny

pencil-img

4837

TAKOJ, ko madež nastane, ga je treba zdrgniti pod mrzlo vodo. Nato jaz poškropim s z Amwayevim sprejem proti madežem in dam prat in nikoli ne ostane noben medež.
Lp

clock-img

07.07.2005, 13:40

clock-img

dory

pencil-img

8852

ce je sadje na belih cunjah,jih zvecer namocim v oxi prasek in vodo..zjutraj normalno operem in je cisto kot novo :)

clock-img

07.07.2005, 13:50

clock-img

Anonimen

Drugače smo pa mi uporabljali plastični slinček in se ne spomnim kdaj kakšnega madeža na oblačilu.

clock-img

07.07.2005, 14:22

clock-img

Anonimen

Jaz pa po nasvetu Splišni uporabljam Ariel Kids. In vse je krasno čisto, sveže in dišeče :)-

clock-img

07.07.2005, 14:40

clock-img

Anonimen

a pa ste res vse to hitre, da vse madeže takoj sperete, našpricate, namažete , požulite :) k js bi pol lohk non sto samo preoblačla sebe pa še tamalo. ko se popacka je pač popackana do večera potem pa cunja roma v koš in se enkrat na teden opere. in seveda je pol zasušen madež, če se spomnim ga našpricam tut z amwayem al pa kej, pa vseeno velikrat ostane :(

lp, lara

clock-img

07.07.2005, 14:42

clock-img

s1

pencil-img

45

venish ne deluje /le občasno kaj dol spravim z njim/, samo s praškom sploh ne gre, če imamo slinčke takšne ali drugačne/velike ali majhne, še vseeno gre kaj mim. ima otročič tolk dela z rokami med jedjo, pa še mal se brani, da je vedno kaj na kakem oblačilu.

bomo še poskušali.

clock-img

07.07.2005, 14:51

clock-img

Anonimen

Ariel Kids je bil pa drugače Miškin nasvet. Ampak jaz sem spet na Persilu.

clock-img

07.07.2005, 15:45

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Mi imamo na srečo poflekane več ali manj samo slinčke. Se pa tudi jaz ne spomnim takoj vse na roke prat in ne vem kaj delat, vržem v stroj in operem ko je stroj poln.

clock-img

07.07.2005, 18:12

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Fajn je tudi tisti slinček, ki pokrije še ramena (ima take 'rokavčke')...ne vem kje sem ga že videla..:zmeden2::zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem