cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako oblečete svoje malčke za na sneg?

clock-img

05.01.2007, 22:01

clock-img

Anonimen

jaz sem svoji tamali (19 mes) dala spodnje hlačke in kanotjerico,žabice,bombažno majčko z dolgimi rokavi,čez eno flis jopo,in potem smučarske hlače in bundo in snežke. in kapo in šal in rokavice.
in zdej ne vem,ali je ok? noge in roke je imela malo mrzle,samo ne vem,kaj bi ji lahko oblekla spodaj več kot tako?
kaj pa vi svojim oblečete,da jih ne zazebe?
lp

clock-img

06.01.2007, 14:02

clock-img

malika

pencil-img

3199

če je ful mrzlo, tako kot je bilo recimo lansko leto sem jaz mojemu oblekla termo žabe in preko še tanko trenerkico in nato smučarske hlače, letos pa so navadne žabe in nato sm. hlače čisto dovolj

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

07.01.2007, 15:36

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Naš še sicer ni bil na snegu, če bi ga pa peljala, bi ga verjetno oblekla tako:
žabice, termo hlače, nogavičke, bodi z dolgimi rokavi, debel pulover, bunda, rokavice, kapa. Zraven bi imela še ene dolge hlače in še en pulover ali tanko jaknico ter šal, če bi kasneje videla, da mu je hladno.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem