writing-img

kako obleči novorojenčka v decembru

clock-img

19.11.2009, 12:44

clock-img

emsika

pencil-img

88

pozdravljene!

PDP imam 14.12 in takrat bo verjetno precej hladno... zanima me kakšna oblačila naj pripravim za odhod domov... je lahko kombinezonček ali pleteni komplet.. imam oboje, ampak matra me to ker ne vem kaj obleči pod eno ali drugo....

please help!! user posted image

clock-img

19.11.2009, 12:51

clock-img

aluš

pencil-img

704

Čim manj kompliciraj.
Moj je bil tud konec dec. Pa sem dala če se prav spomnim: body, tanjše žabice, puloverček, pliš žabe, pa jopico zgoraj in v kombinezonček. Pa potem v avtu nismo preveč kuril. Še zmerom ga lahko z dekco pokriješ, al pa mal odpnesš pajacka. Pa tople nogavičke.
Se mi zdi da se lažje kombinezonček obleče kot pletene zadeve.

Ne kompliciraj zato, da ti ne bo že v porodnišnici vse dol teklo, če boš 100 plati gor dajala, pa da ga doma potem ne bo treba spet takoj vsega preoblečt. Naš je bil doma celo zimo v dvojih žabicah in zgoraj body+puloverček, večkrat še jopica. Ker nimamo navade imet prav vroče, nam ne paše.

clock-img

19.11.2009, 12:58

clock-img

emsika

pencil-img

88

ali lahko oblečem v: bodi,hlače na naramnice (bolj tanke),  čez pajac na dolge rokave(plišast), kapico iz bombaža, ter na vrh pleten komplet, ker mislim da se bo v kombinezonču zgubla, ker je številka od 2-4 mesece... user posted image

clock-img

19.11.2009, 14:06

clock-img

Anonimen

Mislim, da v mesecu decembru še najbolj prav pridejo pliš pajaci.user posted image

clock-img

19.11.2009, 15:55

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi smo imeli dvojna dolga rokava, čez plišaste žabice. Čez vse pa zimski kombinezonček in kapo.

clock-img

19.11.2009, 15:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

23 decembra ko smo odhajali domov smo imeli,body z dolgimi rokavi,majčko in pajacek na naramnice.Čez pa kombinezonček pa kapica.Meli smo še dekico če bi jo potrebovali.

clock-img

19.11.2009, 16:30

clock-img

emsika

pencil-img

88

hvala za odgovore..... bom kr prpravla, ker nikol ne veš kdaj si pupa zmisli pa pride na svet.... user posted image

lep dan še naprej....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem