writing-img

kako pogosto

clock-img

12.07.2007, 10:47

clock-img

majci198

pencil-img

60

eno vprašanje imam, pa mogoče bo zvenelo čudno, ampak...
ciklus se mi zadnja dva meseca nekaj prestavlja, tako, da ne morem točno določiti datuma ovulacije. ker delamo na user posted image , z dragim pridno user posted image na 2 dni. mislim pa, da sem imela včeraj ovulacijo - pa se na žalost nisva videla. če danes pridno user posted image , je že kaj zamujenega? koliko časa po ovulaciji je še velika možnost oploditve?

vnaprej hvala za odgovore in se opravičujem, če je bilo že kdaj odgovorjeno. user posted image

lp

clock-img

12.07.2007, 11:54

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Kolikor je meni znano, je več možnosti za zanositev, če user posted image  pred ovulacijo in to v zadnjih 2h ali celo 3h dneh - namreč toliko časa v maternici preživijo semenčico in čakajo na jajčece. Jajčece po ovulaciji pa nima tako dolge življenjske dobe.
Če user posted image  na 2 dni in sta tudi dan pred ovujacijo, je bil takrat primeren trenutek za oploditev.
Ti želim, da je bilo uspešno.user posted image

clock-img

12.07.2007, 12:32

clock-img

pinkec

pencil-img

88

Menda je plodnih dni okrog 6 in sicer 4 pred O in 2 potem. Ker imam tudi jaz neredne oz. dolge cikle, tudi midva praktcirava nekako vsak drugi dan. user posted image

clock-img

12.07.2007, 15:20

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Ja, meni je tudi ginekologinja rekla, da naj na vsake 2 dni, ker je menda boljše kot vsak dan. Mislim ,da nisi zamudila, tako da brez skrbi user posted image

clock-img

12.07.2007, 16:22

clock-img

majci23

pencil-img

159

najboljše je pred ovulacijo, po ovulaciji pa je že manjša šansa ampak je vseeno priporočljivo za vsak slučaj, če ne več točno kdaj imaš O.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem