cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako postaviti lupino v avto

clock-img

23.09.2006, 20:28

clock-img

livia

pencil-img

2395

Glede na to, da smo stari 5,5 m sem se malo pozno spomnila. user posted image user posted image user posted image

V glavnem z mojim dragim se stalno "prerekava" kako se lupina prav postavi v avto. Govorim o navadni lupini, brez isofixa ali kakih nastavkov za spodaj. Midva dava lupino direkt na sedež.

No, eden trdi, da je prav, če je ročaj od lupine čimbolj pravokoten na tla, drug pa, da more lupina lepo sesti na sedež. V prvem primeru otrok notri leži, kot če bi lupina stala na mizi, v drugem, je pa bolj pokončno.
Kaj je prav?

clock-img

23.09.2006, 20:34

clock-img

April

pencil-img

5459

Nimam pojma, po moje je bolj, če otrok leži. Vsaj bolj komot je, če ne drugega. Sem pa videla, da imajo ene lupinice tako mičkeno vaservago, kjer lahko vidiš, kdaj ja v pravilnem položaju.  Najbolje je najbrž takrat, ko je res trdno pripeta, ko se najmanj premnika.

clock-img

23.09.2006, 20:47

clock-img

livia

pencil-img

2395

Meni se tudi zdi, da je bolje, če otrok leži, samo moj pravi, da je bolje, v primeru karambola, da jo zabije o hrbtom v sedež.

clock-img

23.09.2006, 20:49

clock-img

Anonimen

Po moje je tudi bolje, da otrok leži.

clock-img

24.09.2006, 13:42

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Da otrok leži je bolje.

clock-img

24.09.2006, 13:56

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Odvisno kero lupino mata - pri maxi cosi mora bit ročaj gor, da lahko strehico napneš...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem