writing-img

kako pozdraviti ječmen

clock-img

25.07.2012, 09:31

clock-img

sakuL

pencil-img

911

Zdravo.

naredil se mi je ječmen na očesu. Boli ko user posted image . kako naj to čimprej pozdravim.

hvala

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

25.07.2012, 09:39

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Najhitreje bo tako da greš k zdravniku,dobiš recept in greš po zdravilo

clock-img

25.07.2012, 09:51

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Al pa star receptuser posted image Naj ti ena "baba"ga požanjeuser posted image

Zamahne pred očesom in reče:ječmenj žanjem
Ti rečeš:baba lažeš

To ponovita 3x in ječmena ni več user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2012, 13:28

clock-img

Janya

pencil-img

547

Čimvečkrat na dan dajej gor toplo - kolikor lahko zdržiš- vato namočeno v mleko. Preverjeno na 8 letnici - v enem dnevu je dozorel in počil

clock-img

25.07.2012, 13:59

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

namaži z medom - pri meni ta star 'recept' vedno pomaga...

clock-img

27.07.2012, 09:43

clock-img

kaj@

pencil-img

346

ko sem bila še majhna sem vedno imela težave z ječmenom,pa je očetu nekdo povedal kako se ga odstrani,pa smo poiskusili in od takrat nimam več težav,parkrat se mi je že začel delat,pa sem naredila to kar je rekel in je izginil.Vzameš nek večji zlat predmet,npr obesek ali prstan in večkrat nežno podrgneš po ječmenu to ponoviš parkrat,poiskusi mogoče ti ga uspe odstranit

clock-img

27.07.2012, 13:32

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ječmen je v bistvu vnetje mešička trepalnice tako da je najbolje, da trepalnico izpuliš, mesto pa namažeš z enim od antibiotičnih mazil, Bivacynom npr.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

27.07.2012, 15:00

clock-img

čipka

pencil-img

1652

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

To ponovita 3x in ječmena ni več user posted image user posted image user posted image

To sem tudi jaz hotla napisat user posted image . Ko sem to rekla moji svakinji naj mi naredi, bi hmal od stola padla user posted image kakorkoli že-pomaga pauser posted image

clock-img

28.07.2012, 22:06

clock-img

SMT3

pencil-img

632

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

To sem tudi jaz hotla napisat user posted image . Ko sem to rekla moji svakinji naj mi naredi, bi hmal od stola padla user posted image kakorkoli že-pomaga pauser posted image

Sam res pomaga in ni mi jasno zakaj user posted image user posted image user posted image Tisti,ki to probajo,jim pomaga a kaj ko jih tko mal to proba user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem