To mi je enostavno v tej moji glavi...
Tu ti ne znam pomagat, ker bi meni tudi to rojilo... Zato pa ne hodim na kavice, pa prijatelje rajši povabim na sprehod ali pa domov, na kosilo ali sladoled (navadno nihče ne odkloni, domač sladoled se pač fajn sliši;).
Ne kadiva, ne pijava alkohola, niti nimava nekih drugih razvad, mogoče čokolada, ampak v gl. jeva jedilno - predelano v sladkarije;). Imava edino hobije, vendar zanje zapraviva toliko, kolikor si lahko privoščiva: včasih kaj, drugič nič. Vendar od najinih hobijev imajo tudi otroci kaj, ker so pač tako izbrani (razen športa, vendar je moj šport zastonj, njegov pa zanemarljivo poceni - 40E na leto). Jaz jima šivam obleke, igračke,... pa tudi ostale stvari, ki jih ustvarim, so vedno uporabne, dostikrat naredim darila in tudi tu precej not prinesem. On prideluje na vrtu zelenjavo in to seveda pojemo:) tako da ni čisto brezveze

.
Tudi jaz bi rekla, da prodajta en avto. Midva z enim čisto lepo preživiva, pa še rekreirava se več zato

. On ima do službe dobrih 10 km (torej tja in nazaj 20 km), jaz pol manj (5km do tja, dvojno pride 10 km na dan), pa se da to komot prekolesarit. Ok, včasih si moker ko cucek, pa pač prineseš ene kavbojke, ki jih ne maraš, v službo, da se lahko preoblečeš na wcju, pa je. Ali imata oba več kot 10 km do službe?
Naju sicer zdaj najin 1 avto ne pride 200E na mesec, res pa je, da ga ne uporabljava vsak dan, da sva kupila starega, da je dizel in malo požre in da ga lepo voziva (ne divjava, zato manj pokuri in zato še nikoli v življanju nisva dobila in plačala kazni - tok tok na les

). Ga pa želiva imet, da lahko kam gremo za vikend, ker je to dejansko ceneje kot pa z vlakom ali busom - pa lahko greš in prideš, ko te je volja. In fajn je zame tudi za občutek, da če se kaj zgodi, lahko takoj odpeljem otroke - čeprav je res, da obstaja taksi in rešilec, to je bolj moja kaprica;) Ampak zaenkrat gre z njim. je pa moj bratec zdaj brez avta in je prav zadovoljen, pravi da precej prihrani.