writing-img

kako pripravite zelenjavo

clock-img

07.11.2005, 11:34

clock-img

xxs25

pencil-img

2

Tudi jaz bi rada začela z uvajanjem zelenjave ampak zanima me kako jim pripraviter zelenjavo jo skuhate spasirate ali kako???
lp

< Sporočilo je popravil wahoo -- 8.11.2005 10:25:14 >

clock-img

07.11.2005, 11:36

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Skuham in spasiram. Sadje pa ji ne kuham kot mi je rekla patronažna. Ker sem ji jabolko skuhala, pa je po njem ful trdo kakala (in jokala zraven) in ji ga nisem več kuhala,ampak samo naribala in je bilo super (pa še boljši okus je).  

clock-img

07.11.2005, 11:39

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Nič ne kompliciram - stekleno strgalo, pretlačiti skoz cedilo,... Ja, pa ja, se mi ne da user posted image  
Palični mešalnik dela ko utrgan user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

07.11.2005, 13:06

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz tudi zaenkrat skuham in spasiram s paličnim.

Me pa zanima, kdaj ste začele zelenjavo pripravljati tako, da ste jo prepražile na olju in potem dušile in zmečkale?

clock-img

07.11.2005, 13:21

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Tudi jaz sem zelenjavo kar s paličnim spasirala. Mislim, da sem z oljem in mal čebule začela pri kakih 6-ih mesecih. Ne spomnim se čist!!!

clock-img

07.11.2005, 16:49

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Jaz sem tudi prvič poizkusila z oljem pri 6 mesecih. Zdaj pa občasno. Stara bo 9 mesecev pa palični mešalnik še na polno dela. Bog ne daj za kakšne grudice user posted image , ker potem nič ne poje in hrano vržem stran. No upam, da čimpreje začnemo že bolj gosto jesti.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

07.11.2005, 22:29

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Nikoli nisem uporabila paličnega, pa ga imam doma user posted image . Začela pa sem z uvajanjem pri 6.mesecih.

Zelenjavo sem prvi mesec kuhala na sopari (seveda tisto, ki se jo je dalo), nato sem jo malce zalila s tisto vodo in pretlačila z vilico. Saj se čisto zmečka user posted image . Glede kombinacij pa pazi na začetku, ko uvajaš, potem pa le domišljiji prosto pot.

Mami, kdaj bo spet včasih?

clock-img

07.11.2005, 22:31

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Zdaj, pri osmih ji dam nekaj kapljic olivnega olja in prepražim čebulo ali por. Ostalo še vedno le kuham.

Mami, kdaj bo spet včasih?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem