writing-img

kako se ločiš?

clock-img

11.04.2008, 21:07

clock-img

popi

pencil-img

301

Me zanima če ima katera izkušnje z ločivijo?Kaj najprej narediš?Oz.če si v zunajzakonski skupnosti?
Prosim za nasvet lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

11.04.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

Če si v zunajzakonski skupnosti, moraš ravno tko na sodišče, kjer podpišeše razvezo, če si pa poročen, pa ločitev. Eden vloži zahtevo za razvezo oz. ločitev. Če se oba strinjata, gresta tja, se dogovorita, kaj morata prinest. In to je to. Samo je malokrat tako enostavno.

clock-img

11.04.2008, 21:28

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

nya si pozabila na razdelitev premoženjauser posted image

clock-img

11.04.2008, 21:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

nya si pozabila na razdelitev premoženjauser posted image

Sej sem rekla, če se oba strinjata - si tud premoženje fer razdelitauser posted image

clock-img

11.04.2008, 23:46

clock-img

tina a

pencil-img

626

IZVIRNO SPOROČILO: popi

Me zanima če ima katera izkušnje z ločivijo?Kaj najprej narediš?Oz.če si v zunajzakonski skupnosti?
Prosim za nasvet lp

Če imata skupno premoženje in otroke v vsakem primeru lahko spišeta sporazum (v obliki notarskega zapisa), ga predložita na sodišče in počakata na obravnavo.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

12.04.2008, 01:04

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Na kakšen način se deli premoženja in skrbništvo nad otrokom?

clock-img

12.04.2008, 02:28

clock-img

tina a

pencil-img

626

Razdelita si premoženje, ki je bilo ustvarjeno v času izvenzakonske (zakonske) skupnosti, npr. nakup nepremičnine, avta, gospodinjskih aparatov ...

Skrbništvo in preživnina pa se dodeli lahko nrp. mama dobi skrbništvo in oče se zaveže za preživnino, lahko se skrbništvo deli (prav tako gre potem preživnina oz. naj bi se nakazoval nek enak znesek na račun iz katerega se potem plačuje vse kar otrok potrebuje) ali pa se skrbništvo dodeli očetu in mamo zaveže k plačevanju preživnine. Istočasno se določi tudi stike.

Vse pa je odvisno od primera do primera.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem