writing-img

kako se pripravi prosene kosmiče

clock-img

18.03.2008, 17:45

clock-img

beruška

pencil-img

57

na embalazi nic ne pise, ne poznam zadeve, me zanima,jih je treba kaj kuhati ali namakati? Kako jih pripravite svojim malčkom?
hvala

clock-img

18.03.2008, 18:22

clock-img

Anonimen

Za kosmiče ne vem.....
Proseno kašo kuham na mleku tako dolgo, dokler ni mehka. Kakšnih 10 minut. Se pa dvakrat poveča velikost zrnc.

Lahko pa še kakšno jabolko zraven kuhaš, ali pa rozine.

Jaz si pripravim žitni obrok takole:
malo kuskusa, malo ovsenih kosmičev in malo prosa vržem v mleko in dam za 2 minuti v MVP. Potem pa še kake 3 minute pustim, da se razmoči. Proso ostane malo trdo, ampak meni je všeč.
Če pa dodaš še nekaj rozin je pa res super.

clock-img

18.03.2008, 18:27

clock-img

Anonimen

Ojoj....šele sedaj sem videla, da je vprašanje o uvajanju GH.....

Kašo potem skuhaš na vodi, pa malo bolj gosto narediš, na koncu v ohlajeno pa primešaš umetno ali pa svoje mleko.

clock-img

18.03.2008, 19:19

clock-img

beruška

pencil-img

57

za kašo vem,kaj pa kosmiči? user posted image

clock-img

18.03.2008, 20:47

clock-img

piko12

pencil-img

636

Jaz skuham jabolko al pa hruško al pa oboje- cca 10 min, potem pa kar zraven vržem prosene kosmiče od alnature (DM)- tri žlice za juho, pol pa še malo kuham- dobrih 5 minut. Se pa napihnejo in popivnajo vodo in so primerni za zažgat (če daš premalo vode kot jaz taprvičuser posted image ). Pol pa to vse skupi odcedim-je kar malo sluzasto in potem pretlačim z vilico. In z veseljem poje.user posted image

clock-img

19.03.2008, 07:52

clock-img

asso

pencil-img

3700

IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Lahko pa še kakšno jabolko zraven kuhaš, ali pa rozine.

Samo ne jabolko zraven, ko kuhaš na mleku, ker potem mleko zakisa...

Jaz proseno kaše ne delam na mleko, ker moji je ne marajo, ampak jo skuham z jabolkom, slivami... na vodi in nato vse skupaj zmiksam in jo jedo...

Za kosmiče pa ne bi vedla

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

19.03.2008, 11:58

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi mamo prosene kosmiče od Alnaute in piše da jih samo preliješ z vrelo vodo (kompotom, itd..) in ohladiš na primerno temperaturo in ponudiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem