cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako se zbudijo

clock-img

11.02.2005, 11:31

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Naša :duda: se je do nedavnega zbujala tako počasi, da je najprej odprla učke, potem se je malo smejala in godrnjala. Zdaj se pa kakšen teden zbuja z jokom in stokanjem, še preden odpre učke. V bistvu sploh še ni zbujena, samo jokat začne in mahat z rokami. Ne pomaga ne duda ne božanje, ampak jo moram prav zbuditi, da odpre učke, potem je pa vsa vesela in se smeji, kot da ni nič bilo. :zmeden:
Ja pa še to a vaši 4mesečniki "hodijo" opoldne spat, pa kolk časa kej spijo?
:rozica: žiža

clock-img

11.02.2005, 11:34

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Naša je takrat hodila spat popoldan, nekaj takšnega kot zdaj, le da je takrat trajalo spanje dalje. Je šla spat okoli 10. ure in je spala kakšno uro in pol-do dve uri. Pa potem okoli dveh in je spala nekje enako kot dopoldan. Zbujala pa se je vedno tako, da se je začelajokat, še zdaj. Vsaj mislim si, ker je ona prej budna kot jaz in je seveda možno, da se še prej kaj pogovarja itd., pa je jaz ne slišim.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

11.02.2005, 12:00

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Naša se z jokom zbudi samo po dopoldanskem in popoldanskem spancu. Prvo jutranje bujenje pa je vedno s smehom.
Naša je stara 3m + 11 dni in spi od 19 do 8 ure , dopoldan od 10 do 11 ure in popoldne od 15 do 16:30 ure.

Ja res je, 9nebesa imamo doma!

LP, S&T

clock-img

11.02.2005, 12:28

clock-img

nuka

pencil-img

493

Naša se zbudi tako čez dan če je lačna. Spi od 20-ih pa tja do 8-9 zjutrej. Vmes sicer 1x popije flašo. Čez dan pa hodi spat na vsaki 2-3 ure.

Je ena velka zvezdica zaspanka.

clock-img

11.02.2005, 13:24

clock-img

kattja

pencil-img

27

Tudi naš se včasih tako zbudi.:zmeden: Pa je že večji. Verjetno kaj takega sanja.

clock-img

11.02.2005, 13:26

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

9nebesa9nebesanaša se ponavadi dalj časa prebuja - se vmes malo oglaša ali pa stoka. tak ene pol ure, preden se čist zbudi. pol parkrat zazeha, pa začne žlobudrat in se pogovarjat po svoje. 9nebesa
pol pa pogledam v zibko - je še nisem utegnila preselit v postlco, ker še nimam jogilja - pa ji rečem haj, ali pa dobro jutro ali kaj podobnea. pa mi tak lep nasmešek vrne da cela soba žari.
zjutraj je skoz dobre volje, ker je naspana. :)-:)-:)-

clock-img

11.02.2005, 17:15

clock-img

Mateja17

pencil-img

121

Naša skoraj devetmesečnica se skoraj vedno (99,8%):sloncek::sloncek: zbudi tako, da govori. In to tudi po 15 minut-pol ure. Ima kar počasne obrate za zbujanje. Mi pa včasih to tudi izkoristimo in še na hitro kaj postorimo, preden je ogenj v strehi.

lp,
Mateja

clock-img

11.02.2005, 19:30

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Naš :duda: pa včasih nekaj časa gleda okrog, nato pa začne jokat, če ga predolgo pustim!

clock-img

11.02.2005, 19:35

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Žiža, tudi moja se tako zbuja...:(( Tudi ponoči joka - v spanju in se me ful oprijemlje, pa prižgem lučko in v bistvu spi, ko pa spraviva ven prdek, omahne in spi naprej.
Moja 4m še vedno zaspi 3x na dan, je pa res, da je rahlega spanca in ko se enkrat zbudi, jo na hitro previjem, pa mogoče zaspi nazaj. Če ne, je pa huuuudo.
Aja, to je spanje z vozičkom vred (tam vedno zaspi).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem