writing-img

kako tipu dopovedati da me ne zanima?

clock-img

04.02.2006, 18:22

clock-img

karmy

pencil-img

2530

namreč sem ga zavrnila, in tega noče sprejet... user posted image  in sem poskusala lepo, grdo mu dopovedat in ne sprejme besede ne...

kakšen predlog?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

04.02.2006, 18:33

clock-img

andrejka82

pencil-img

139

Ze dozivela in zagotovo najboljsi recept je v tvojem primeru ignoranca. Bo ze obupal. user posted image  
Pa vso sreco.

clock-img

04.02.2006, 18:37

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Javna zavrnitev?

clock-img

04.02.2006, 18:43

clock-img

karmy

pencil-img

2530

sm mu rekla da nočem bit z njim in njegova reakcija je bla:" ok, ampak ne bom obupal...všeč mi je tako...ne bom se ti odpovedal..ti si moj angel...

user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

04.02.2006, 18:45

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja, potem naj pa fantazira o tebi, pa kajuser posted image  Js se ne bi sekirala.

clock-img

04.02.2006, 18:47

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

reč mu, naj si te predstavlja 40 čet od zdaj naprej - z navijalkami v laseh, 30 kg špeha, z 3 zobmi in pikčasto kožo, ter strijami od nosečnosti. pa naj ti pol pove, da si njegov angel. user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2006, 18:48

clock-img

Anonimen

Pojdita skupaj na kavo, ko te bo bolje spoznal, bo odnehal.

clock-img

04.02.2006, 18:50

clock-img

karmy

pencil-img

2530

user posted image user posted image user posted image anonimna ---> že probala... jap..potem pa jokaš kako te tip ne mara....user posted image in te potem posledično tudi vara... no no..ti tud nisi noben angelček...user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 4.2.2006 19:03:07 >

clock-img

04.02.2006, 18:51

clock-img

artista7

pencil-img

816

očitno je vsaj malo obseden s tabo, če je že nekaj takega rekel. Poznam tipe, ki poizkusijo enkrat, če ne gre, ne gre in ne poskušajo več (saj je malo hudo potem ali tako pač je). Saj slej ko prej mine. Torej po moje je ignoranca še najbolje, lahko sta pa tudi prijatelja, če hočeta, bo že pogruntal enkrat. Takoj seveda ne bo mogel odklopit.

clock-img

04.02.2006, 18:51

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Saj mam tudi jaz izkušnjo z enim takim iztirjenim romantikom...meni grejo kar na bruhanje s temi frazami...v resnici pa jih zanima samo nekaj (no, nekatere, da ne bom vseh metala v isti koš).......torej, jaz enega takega poznam že dolgo in sva bila kao 'prijatelja', dokler mi ni začel težiti...potem je težil moji sestri, da bi se približal meni, potem je težil mojim frendicam, mi pisaril sms-je...medtem, ko se bila v srečni zvezi...še prve tedne po porodu so stalno prihajali sms-ji..taki in drugačni..moj najdražji (ki je drugače bolj flegma), je bil jezen kot ris in je rekel, da ga bo na gobec ipd...brezvezne scene...zdaj je že nekaj mesecev mir, ker se enostavno ne javljam več...kako zanimivo, da enih niti otrok ne odžene, haha. Brezveze, res se ne sekiraj, ni vredno.
čav

clock-img

04.02.2006, 18:53

clock-img

artista7

pencil-img

816

ha ha, jaz poznam enega takega, ki je težil eni punci, ki ima sestro dvojčico (ta je čisto drugačna od te prve). Punca ga je zavrnila mnogokrat. Potem ji je rekel: ej, če ne morem biti s tabo, a mi pustiš, da sem s tvojo sestro..user posted image user posted image user posted image
Meni je ful smešn, čeprav v resnici ni.

clock-img

04.02.2006, 19:11

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Jst mislm,da je v takem primeru user posted image  najbolš ignorirat.

Lp

clock-img

05.02.2006, 12:15

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz mislim, da je najboljša ignoranca.

clock-img

05.02.2006, 12:27

clock-img

Anonimen

če te nadleguje sam tkole romantično ga ignorirej, če pa postaja že mal preveč nadležn mu pa zagroz da ga boš uvadla spolnega nadlegovanja!

clock-img

05.02.2006, 19:55

clock-img

zoya_

pencil-img

703

karmy... ma nekateri deci res nimajo v svojem besednjaku besede NE, kar je prav zoprno. Rečeš, me ne zanimaš na kolikor se da lep način, potem pa al ti reče, da si pras user posted image  ali pa enostavno še kar vrta in vrta... Jaz res ne vem no, a je res tako težko sprejet?
V glavnem, na tvojem mestu bi se ga enostavno izogibala in mu dala še kako vedet, da NE pomeni NE.

L I V E S T R O N G

clock-img

05.02.2006, 20:18

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Zgrabi šanso, oberi ga do kosti, pol ga pa pošlji, če te ne bo on prej user posted image .

clock-img

05.02.2006, 21:03

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Hm sem se pošteno nasmejala zagrabi ga,oberi in ga pusti.Bravo punca kar naredi tole boš videla poštenu mu bo žal.
Ha tudi sama imam z takim bedakom izkušnje in to precej dobre.Fant vztrajala,vztrajal kljub temu,da sem poročena,pozna mene,celo mojo familijo in tudi moža.Klici so se nadeljevali non stop ponoči kdajkoli sploh se ni oziral.Nekega dne sem celo moža potisnila na telefon in ta mu je pošteno zagrozil vendar očitno premalo in klici so se nadaljevai in vsakič iz druge mobilne številke.In nekega dneva dobim na mobitel signal ful nepoznana številka kličem nazaj telefon zvoni v prazno in nato prileti na moj mobi sporočilo in vabilo kje dela in na kavico.Ma dobesedno zavrela mi je kri do konca in napisala sem mu strašno grdo vendar resnično sporočilo in se opogumila in domov poklicala k njim k sreči sem dobila na telefon njegovega očeta še njemu povedala svoje in hvala bogu od tega dne imava z možekom mir vendar njemu pa modrice pač niso ušle.Baje ga je ful dobil doma in bodimo realni tip si ga je pošteno zaslužil,ker se je vmešaval v zakon.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem