writing-img

kako veš?

clock-img

26.05.2005, 14:14

clock-img

nejca1

pencil-img

208

A je med vami katera, ki je imela vse nosečniške znake (ali pa vsaj nekatere), pa je potem žal na pregledu ugotovila, da je šlo za slepo jajce ali ss?
Oziroma ali je med vami katera, ki je bila noseča, pa brez vseh znakov in je potem bilo vse ok ali pa žal isto kot zgoraj?

Saj vem, spet paničarim.
:miska:

clock-img

26.05.2005, 14:21

clock-img

Anonimen

Hmm, v bistvu nisem znala razbrat, kako je pri tebi. imaš znake pa te skrbi ali jih nimaš pa te zato skrbi. :zmeden2:

Zase lahko povem, da nisem imela nobenih znakov, pa je bilo vse ok. Edino kar je bilo tipično nosečniškega je bila utrujenost ampak se ni pojavila takoj ampak šele nekje po 10. tednu, ko sem že nekaj časa vedela.

clock-img

26.05.2005, 14:28

clock-img

Teya

pencil-img

1051

prva nosečnost se mi je končala v 9t z diagnozo "slepo jajce", zdaj sem noseča drugič....obojekrat so bili prisotni nosečnički znaki....

clock-img

26.05.2005, 14:40

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

:angel: prva nosečnost se je končala s SS v 12t in nisem imela nobenih nosečniških znakov (kot da ne bi bila noseča).

:angel: zdaj drugič, po 8t slabosti pa nič drugega, prsi so me začele boleti šele okoli 16t, pa še to samo na dotik.

LP Tia74

clock-img

26.05.2005, 14:53

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Brez znakov do 7 tedna, ko so se začele slabosti. Zaenkrat še je vse vredu, imam pa še 9 dni do PDP.

clock-img

26.05.2005, 15:03

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

jest sem mela vse znake :duda: in potem v 9 tednu ss diagnoza slepo jajce...

Sedaj pa sem 7 tednov in par dni pa isto imam znake tako da je cisto odvisno od zenske...

Ne delat panike brezveze in misli cim bolj pozitivno ker z tem si resnicno lahko priklices kaj...

Jest sem prejsni teden krvavela in sem bila ze 100% da ni v redu in da grem na ciscenje in kaj se je zgodilo...na UZ sem zagledala kako moji pikici bije srcek :love: si sploh ne mores predstavljati da sem iz take zalosti zagledala srcek in potem sem vedela da je vse v redu...sedaj sem sicer doma na bolniski in moram kar mirovati ampak vem da je z mojo pikico vse v redu... :bravo:

Srecno Nannn :sloncek:

clock-img

26.05.2005, 15:08

clock-img

amy26

pencil-img

3072

jaz nisem imela nobenih znakov, v bistvu sem imela znake kot da bom dobila menstro, mal napete dojke, čuden občutek v trebuhu...to je pa tudi vse. Zaenkrat je vse v redu sem pa v 16 tednu.

clock-img

26.05.2005, 18:34

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Ti nosečniški znaki niso zanesljiva zadeva. Si znamo marsikaj domišljat, babe...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem