writing-img

kako vedeti

clock-img

01.04.2007, 15:25

clock-img

ninja turtles

pencil-img

3

pozdravljeni!
Imam eno vprasanje...ko sem bila nazadnje pri ginekologinji sem si vzela tabletke(diane 35).to je že kar nekaj časa nazaj odkar jih imam. Problem pa je v tem, da sem jaz zadnjo tabletko vzela 21.03. in bi mogla M dobiti takoj tretji dan kot do sedaj vendar ni bilo tako. minil je ze vec kot 1 teden in sem M dobila sele danes (1.4.)...meni se to zdi zelo cudno,ker moja teta je bila noseca 3 mesece a je imela normalno M tako kot do sedaj. sedaj ko pa je noseca ze vec kot 4 mesece je pa nima vec user posted image

Prosim ce mi svetujete kako in kaj. Povejte ali menite da je moznost da sem noseca ali ne...???????

Hvala ze vnaprej!

clock-img

01.04.2007, 15:47

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ko jemlješ tabletke se lahko zgodi celo, da "M" kakšen mesec sploh ni, pa je vseeno vse vredu. To itak v bistvu ni M,ker med jemanjem tabletk jajčniki spijo oz. ne delujejo, tako da ne pride do oploditve. Če si redno jemala tabletke skoraj ni šanse, da bi bila noseča, če si v dvomih, pa naredi test in boš mirna user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

01.04.2007, 16:06

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Ko sem jaz prenehala z KT, nisem dobila M kar dva meseca. Me je G potolažila, da je to popolnoma normalno. Nič se ne sekiraj.

clock-img

01.04.2007, 16:17

clock-img

ninja turtles

pencil-img

3

oh hvala vama za odgovore...lepo se mejta se naprej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem