writing-img

kako veste....

clock-img

25.03.2008, 12:50

clock-img

*erika*

pencil-img

938

.....da ste nosece razn tega da vam zamuja menstruacija.men zamuja dva dni in vceraj sem nardila test in je biv negativen,in ga bom jutri ponovila.zanima me ker nimam niti enega znaka da bi bila noseca.pri prvih dveh nosecnostih sem vedla ze preden mi je menstra zaostala zj pa nic.no sj mogoce pa nism user posted image ,ampak me samo a je kera bila v taki situaciji?

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

25.03.2008, 13:06

clock-img

spps

pencil-img

14046

jaz prvič sploh nisem vedela,da sem noseča,ker mi je M zamujala,test je bil negativen,sem spet čakala kdajbouser posted image po 14dneh je bil test še kar negativen,tk da sem bla 100% da nisem noseča,pa sem še čez dodatnih 14dni naredla test,ker user posted image še ni blo,pa je potem test končno pokazal +user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

25.03.2008, 17:20

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

si imela pozno ovluacijo, pa si zanosila tik pred menstruacijo najbrž.

počakaj še kaki dan več, ne samo enega. še posebej če imaš točno. če bi imela neredno bi ti rekla, kaki teden, da počakaš.

clock-img

25.03.2008, 18:30

clock-img

Anonimen

Mogoče pa še nimaš urejene M po porodu. Če dojiš je mogoče tudi to "motilni" faktor, ki je zabrkljal ciklus.

Še najbolje bi vedela ali si ali nisi, če bi šla krvni odvzem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem