writing-img

kam ???

clock-img

08.04.2005, 20:13

clock-img

chips

pencil-img

758

Punce kje v Mariboru lahko kupim nosečniške hlače ???
Kavbojke ali pa bolj športne.V Celju ni nobene takšne trgovine ali bom mogla it v BTC pogledat????

clock-img

08.04.2005, 20:55

clock-img

smeja2

pencil-img

353

clock-img

08.04.2005, 20:56

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Jaz sem si kupila v trgovini la vie,13.000.:zmeden:
Sicer mi ni žal, vendal imaš tudi v trgovini mami in v H&M imaš oddelek za nosečnice, pa tam ni tak pretirano drago.:rozica:

clock-img

09.04.2005, 07:42

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

Zdravo chips...

lahko pa pokličeš Neckermann na tel. 02/3004555 in si naročiš katalog za dojenčke :duda: in v njem imaš poleg oblekic za naše štručke še nosečniške stvari :nosecka:....

Imaš pa na glavnem trgu v MB tudi trgovino Mamita ali tak nekek poleg one trgovine za zdravo prehrano :zajcek:...tam imajo tudi lepe stvari..:darilo:

Lep in ugoden nakup v tem deževnem jutru ti želim,
Vančo :sloncek:

clock-img

09.04.2005, 14:50

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Jaz pa sem ene 2 meseca nazaj šla v trgovino H&M v CITY PARK, pa sem vprašala za oddelek z nosečniškimi cunjami, pa mi je tam prodajalka rekla da oni pa ne držijo teh oblačil tam?????

Kje pa ste potem vi kupile nosečniška oblačila v H&M-u???

clock-img

09.04.2005, 15:46

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

V Mariboru imajo v H&M noseč.oblačila, Benetton v Gosposki,Aladin mislim da jih po renoviranju v Gosposki več nima, trgovina Ma-Mi v Poštni ulici,Mamita na Glavnem trgu za avtobusno postajo, v bližini With Boya, ter seveda Graz - Seirsberg: H&M ter C&A.LA VIE v Brezju še.
Lep pozdrav:rozica:

clock-img

09.04.2005, 17:10

clock-img

chips

pencil-img

758

Sem šla kr v BTC v La Vie dala sem 12.500 sit in so super, nič ne tišči ,nasploh super !!Hvala za nasvete vsem!!!!

clock-img

10.04.2005, 08:44

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Jaz sem tudi kupila tam in so fine.Ampak drugje bi dobila mogoče dvojne za ta denar.Za naslednjo nosečnost pa sem se odločila da bom kr kupila blago in si hlače dala šivat:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem