cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kam v bolnišnico!!!!

clock-img

29.12.2008, 11:57

clock-img

barbi__ka

pencil-img

31

Hej, sem v 11 tednu nosečnosti in sem dobila manjše rdeče pikice po celem trebuhu. Malo me skrbi zato sem žela da danes odhitim v bolnišnico. Kam ste v primeru težav hodile v MB- bolnica. Prav v porodnišnico ali kam se lahko grem posvetovat?

Hvala punce *

clock-img

29.12.2008, 11:59

clock-img

tia12

pencil-img

883

Si se mazala z kako kremo po trebuščku?

clock-img

29.12.2008, 12:07

clock-img

barbi__ka

pencil-img

31

ja mažem se z baby oil za dojenčke, ampak prej nisem nikoli dobila pikic, zdaj pa nevem ali res vpliva krema. Sem kar v skrbeh. Naj grem vprašat?

clock-img

29.12.2008, 12:09

clock-img

blazka

pencil-img

554

Zakaj pa ne bi šla najprej k splošnem zdravniku?

clock-img

29.12.2008, 12:09

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

verjetno je kakšna alergija,če pa te skrbi pa le pokliči g da boš mirna......lepo nosečnostuser posted image

clock-img

29.12.2008, 12:11

clock-img

tia12

pencil-img

883

Nekje sem prebrala, da se pikice pojavijo od raznih krem....sam nevem, če bi baby oil lahk škodu...ker je čist nežen,
pokliči svojo ginekologinjo pa ji povej kaj se dogaja, potem pa ti bo ze ona svetovala ali se prideš pokazat ali ne.....

Pa ne sekiraj se preveč....to ni nič takega, verjetn kaka alergija al pa kaj....
Pa drugače si vredu?

Velik user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

clock-img

clock-img

barbi__ka

pencil-img

31

Srbi me ne, danes pa moja ginekologinja ne dela. Kaj si mislila k splošnemu osebnemu da bi šla vprašat? Nevem ne! Kam v bolnico pa ste šle če je blo kaj narobe? Komu?

clock-img

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

jaz bi šla ali k osebnemu zdravniku ali izbranemu ginekologu

clock-img

29.12.2008, 12:12

clock-img

barbi__ka

pencil-img

31

Drugače pa sem 0k. Brez težav in bolečin. Kot da sploh nisem noseča. Res imam zaenkrat nosečnost brez problemov, moti pa me seveda zdaj to!

clock-img

29.12.2008, 12:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

v ZD imajo dežurne zdravnike tko da lahko pokličeš......jaz sicer nisem iz MB ampak ko je kaj takega da me skrbi pokličem,ko pa nisem user posted image  čutila sem šla pa v porodnišnico........pokliči v ZD-moj nasvet

clock-img

29.12.2008, 12:16

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Kaj pa, če bi se ornk stuširala in pustila kožo da malce diha, ker če te nič ne srbi in nimaš vročine, je možno, da si tako reagirala na to olje. Če se ne bi umirilo pa jutri pokliči svojo zdravnico in ji to povej. Lahko, da je kaka alergija, kar pa mislim, da ni nič hudega.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

29.12.2008, 12:19

clock-img

barbi__ka

pencil-img

31

Hvala, bom se pri osebnemu oglasila in vprašala, upam, da bo vedela kaj glede tega. Še vseeno sem bolj prepričana če me ginekolog pregleda in poda mnenje kot osebni zdravnik. Nevem nekaj bo treba. Res pa je da za vsako stvar paničarim in me je strah. Bom probala zrihtat.

Hvala

clock-img

29.12.2008, 13:29

clock-img

Anonimen

Ginekolog nima tukaj kaj naredit. Ti pejt do osebnega zdravnika, pa nehaj se losat z vsemi mogočimi žavbami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem