writing-img

kar naprej lulat v 16. tednu

clock-img

10.07.2008, 11:56

clock-img

Anonimen

Ali je normalno, da hodim vsakih 10 min lulat, pa sem v 16. tednu? Pravijo, da je v 2. tromesečju bolje glede tega, zakaj je potem še slabše? Pa v križu me boli. Urin je pa normalne barve.

clock-img

10.07.2008, 12:02

clock-img

petrax

pencil-img

274

Jaz sem v 32tednu pa sem morala celo nosečnost skoz hodit lulat, na vsake 10min. Lahko pa tudi, da si si kaj mehur prehladila, pa zato. Glede križa pa ne vem, mene tudi že celo nosečnost boli, ampak ne vem kakšne bolečine maš ti.

clock-img

10.07.2008, 12:05

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Meni se je to takrat dogajalo le posamezne dni. Na koncu sem imela občutek, da user posted image sedi na mehurju in mu že prigovarjala, da naj se dol z njega spravi. user posted image Poskusi se spraviti na vse štiri in glavo spustiti k tlom. Meni to sedaj pomaga, ko mali preveč navzdol tiši in me spodnji del trebuha boli.

clock-img

10.07.2008, 15:19

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Anonimna, kar navadi se ... pogosto lulanje traja do konca nosečnosti user posted image

clock-img

10.07.2008, 15:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Anonimna, kar navadi se ... pogosto lulanje traja do konca nosečnosti user posted image

res jeuser posted image
Ma jst sem celo nosečnost čepela na wcjuuser posted image ...od začetka do konca...
Se spomnim, da z dragim sploh nisva sploh mogla na daljše izlete, ker sem jst mogla non stop lulat user posted image ...sva šla na morje in sva se vstavila na čisto vsaki bencinski črpalkiuser posted image .

Če sem pa kako lubenico pojedla, pol sem bla pa v ritiuser posted image .

< Sporočilo je popravil poopsika -- 10.7.2008 15:26:11 >

clock-img

10.07.2008, 22:10

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naj bi bilo bolje, ja... Pri meni ni bilo. Celo nos. sem samo lulala! user posted image

clock-img

10.07.2008, 22:12

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja, tko je touser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem