cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaselj

clock-img

31.05.2008, 13:38

clock-img

romy27

pencil-img

132

ponovno pozdravljene,

ze 4.dan ko lezim doma z mocnim prehladom in se mi trga..sedaj pa se kaselj..tako kasljam, da se mi zdi da mi bodo pljuca odpadlauser posted image  pijem slezov sirup,caj, lizem neke tabletke za umiritev kaslja pa nic ne pomaga..

prebrala sem, da kaselj lahko sprozi porod..sem v 36.tednu pa me mal skrbi..vsaj da bi zdrzala do 37.tedna..v takem stanju pa sploh nebi mogla rodit, ker sem tko izcrpanauser posted image

kaj vam je pomagalo proti kaslju?

clock-img

31.05.2008, 13:51

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Pri dohtarju si bila, če komaj živiš?

clock-img

31.05.2008, 13:54

clock-img

romy27

pencil-img

132

sem bla, pred dvemi dnevi in je rekel, da sem na meji, da mi da antibiotike..glede na to, da je vrocina padla, sem se odlocla pocakat do ponedeljka..nisem pa vedla da bom tko kasljalauser posted image

clock-img

31.05.2008, 13:56

clock-img

April

pencil-img

5459

bogauser posted image ...kaj pa kakšne inhalacijeuser posted image

clock-img

31.05.2008, 13:58

clock-img

romy27

pencil-img

132

tudi to pocnem..

clock-img

31.05.2008, 14:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Stisni si celo limono in žličko meda zraven in zmešaj in pojej. Meni ponavadi pomaga.

clock-img

31.05.2008, 18:46

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Jaz sem imela enake simptome, ter sem šla k zdravniku. Sem v 35. tednu n. Dobila sem Hikoncil 500, ki naj nebi škodoval plodu. Že naslednji dan sem bila O.K.
Pojdi takoj nazaj, saj je meni ginekologinja rekla, da boljše antibiotik kot močan kašelj. Lepo okrevaj.

clock-img

31.05.2008, 21:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V 1. user posted image  sem tudi jaz imela tako močan kašelj, da sem rekla, da če user posted image  ne bo sedaj dobil od mojega kašljanja pretresa možganov, ga nikoli ne bo dobil user posted image .
Pa sem preživela kašelj, rodit pa šla ob roku ( no - 6 dni prej - ampak do takrat se je kašelj že zdavnaj umiril user posted image ),
Če ti do ponedeljka ne bo boljše, le pojdi nazaj do zdravnika.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.06.2008, 00:10

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Probaj še domač sirup iz smrekovih vršičkov.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

01.06.2008, 08:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz zelo priporočam kremo od justa-materina dušica, ki si jo namažeš na stopala, po prsih in predelu hrbta. preverjeno - zelo pomaga!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem