writing-img

katera ve kaj bi bilo

clock-img

12.11.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

Punce prosim pomagajte noseča sem 28 tednov in danes me že cel dan neki tako čudno trga med nogami ali je možno da sem kaj odprta.  Potem pa sem prej šla na WC na malo potrebo  in ko sem si brisala je na papirju ostala takšna sluzasta kepica belo prozorne barve takšna sluz premera 1 cm če ne še več.

Problem je ker sem prvič rodila 2 meseca prej sicer imam sedaj veliko verjetnost prezgodnjega poroda me pa malce skrbi.
En teden nazaj sem bila na pregledu in je bilo vse bp, razen kratkega materničnega vratu.

Prosim kakšna pomočka pa brez zamere

clock-img

12.11.2007, 20:29

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

takoj v porodnišnico. lahko, da ni nič, ampak glede na tvoj prvi prezgodnji porod, bi se na tvojem mestu šla pokazat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

12.11.2007, 20:32

clock-img

Anonimen

Pojdi se pokazat v porodnišnico. Mi tukaj žal nevemo natančno, kaj neki bi to lahko bilo. Lahko da je čep, lahko le, da je povečan izcedek. Pojdi na pregled. user posted image

clock-img

12.11.2007, 20:34

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Jaz sem imela ogromno sluzi celo nosečnost.Lepo počivaj,to pomeni da leži in se pusti dragemu razvajat.Če bo pa kaj hujše ali pa bolečina ne bo prenehala pojdi do g

clock-img

12.11.2007, 20:41

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Na tvojem mestu ne bi počivala doma, ampak bi šla raje v porodnišnico. Če ne drugega, boš vsaj bolj mirna in boš vedela, da je vse ok. 

clock-img

12.11.2007, 21:21

clock-img

paris

pencil-img

1304

Jaz bi šla v porodnišnico.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

12.11.2007, 21:25

clock-img

Anonimen

Kako izgleda ta ČEP ?
prvič mi je samo voda odtekla in to je bilo to
bom šla zdaj ležat boli me pa nič ne

clock-img

12.11.2007, 21:30

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

čep je sluz. običajno pride ven taka sluzasta kepa, včasih so tudi sledovi krvi v tej sluzi... vsekakor se pojdi pokazat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

12.11.2007, 22:53

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Čep je vsaj rjavkast če že ne krvav in ga je veliko. Pojdi se pokazat, boš vsaj mirna.

clock-img

13.11.2007, 09:36

clock-img

Anonimen

Noč sem preživela še v enem kosu,
Moj mož pa je ugotovil da je možno da bi bila to strjena stara sperma a je možno user posted image  ?

Rjavkasto ali krvavo pa ni bilo nič. Bolj prozorno belo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem