writing-img

katere igrače pri letu in pol

clock-img

30.09.2008, 14:59

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

Katere so tiste igrace oz.igre,s katerimi se kratkočasi vas enoletnik in pol?LP

clock-img

30.09.2008, 15:09

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Pri nas je bila najbolj in (od enega leta in še vedno je) Kmetija iz serije Little people od Fisher price. Tako da smo zraven dokupili še igriščeuser posted image . Pa knjigice na tisoč in en način.

Cvetim...

clock-img

30.09.2008, 15:12

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Lego duplo kocke so zakon. Avtomobili vseh vrst in poganjalci. Potem pa kakšen mini klavirček z raznimi zvoki živali, žoge, knjige. Seveda pa kuhanje za mamico, jasno vse mora it zares. Prave posode. Aja pa še kakšni šraufencigerji in metri.

clock-img

30.09.2008, 15:33

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Knjige so no1, Pametni kuža, 7 palčkov, pojoča roža, telebajski v bazenu... kocke, punčka in voziček...

clock-img

30.09.2008, 16:00

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

a se vaši user posted image  sami igrajo s temi igračami??? naša se tudi za 5min ne zamoti, ves čas moram sodelovati user posted image

clock-img

30.09.2008, 20:42

clock-img

livia

pencil-img

2395

Knjigice
Lego kocke duplo
Tabla riši, briši
Pojoči kuža
Sestavljanke lesene z liki za ustavljat
Pokrivamo in hranimo punčko
Bucke ta velike
....

clock-img

30.09.2008, 20:45

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Bucke ta velike
....

Kakšne so pa to za ene bucke? Prvič slišim...

clock-img

30.09.2008, 20:47

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

a se vaši user posted image  sami igrajo s temi igračami??? naša se tudi za 5min ne zamoti, ves čas moram sodelovati user posted image

Najbrž ni v vrtcu, kaj? Naša je zdej v vrtcu 14 dni in se FUL pozna pri tem, da se ful več sama zamoti in zaigra. Zdej, možno je, da je tut prišla v tako razvojno obdobje, kjer pride tut to na vrsto, sam jaz mislim, da je bolj vrtec 'kriv'.
Probej jo vsak dan pustit po par minut in delaj nekaj drugega. Razloži ji, da pač nimaš časa in jo kar malo ignoriraj. Se bo počasi že navadila. Vztrajaj.

clock-img

30.09.2008, 21:01

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ja, picola, ni v vrtcu...bom probala kar si mi svetovala, čeprav takoj prileze za mano in tuli, če jo ne vzamem v naročje ali ne grem tja kamor hoče user posted image

clock-img

30.09.2008, 21:11

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Pri nas so knjigice zakon. Potem kakšni avtomobilčki, pa žoge, kocke..

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

01.10.2008, 22:34

clock-img

december06

pencil-img

624

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

ja, picola, ni v vrtcu...bom probala kar si mi svetovala, čeprav takoj prileze za mano in tuli, če jo ne vzamem v naročje ali ne grem tja kamor hoče user posted image

Joj, kako je to meni znano. Samo kaj, ko pridem pozno iz službe in mi sploh ni problem, se z njim igrat. Je pa res težavno čez vikend, ko bi res rada kaj postorila.

Mi smo stari zdaj 12,5 mes. in ti ne vem svetovat, kaj bo pri 1,5 letu. Zdaj so zakon lončki, iz katerega sestavlja stolp, no jaz ga in ga pa podira in okrogle ploščate "kocke", ki jih natika na palčko. Aja, pa muzika mu je zakon in kar migat začne ko sliši pesmice za otroke in domačo muzko, sploh harmonika.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem