writing-img

kateri kruh ob dieti?

clock-img

03.06.2010, 21:10

clock-img

biga

pencil-img

838

Kateri kruh kupujete v trgovini, če ste na dieti brez mlečnih in jajčnih izdelkov? Enostavno nimam časa, da bi ga pekla, zato prosim konkretno za vrsto kruha (ime) in od katere pekarne je. Sem gledala deklaracije izdelkov Pekarne Grosuplje, pa mi nekaj ni jasno: videti je, da je veliko kruhov brez mleka, ampak me moti sestavina "naravne kulture mlečno kislinskih bakterij". A je tole neprimerno za alergike, gre za mlečno sestavino?

clock-img

03.06.2010, 22:17

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Ne ni primerno, mi smo imeli problem s sladkorjem in mlekom pa sem se šla v eno privat pekarno zment če se da spečt kruh za alergike, ej vsa čast skoraj eno leto so mi pekli hlebčke brez sladkorja ki ga dodajajo kvasu da hitreje vzhaja in brez kakršnihkoli konzervansov. Sem se pa dogovarjala pri Magušarju v Lescah, prijazni na kubik od šefa pa do prodajalke, nikol problema. Pa tud pirinega brez kvasa pečejo res se potrudijo.

clock-img

03.06.2010, 23:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2010, 22:32

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

na seznamu z gastro je krjavelj, martinov hlebec polbel, jelenov polbel
majo pa v mercatorju sezname, kateri kruhi so brez mleka in mlečnih izdelkov, jajc in soje

clock-img

07.06.2010, 19:01

clock-img

ellie

pencil-img

1403

http://www.pekarna-grosuplje.si/documents/A4%20razpredelnica%20november%2008.pdf

Jaz sem kupovala tiste prve 4...ki so tudi brez aditivov.

clock-img

12.06.2010, 10:28

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Tudi mi smo alergični na mleko in jajca. Sama sicer pečem kruh doma, mi je pa pediatrinja  v bolnici rekla, da čist navadna bela štruca zagotovno ne vsebuje mleka in jajc.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

12.06.2010, 12:18

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf

na seznamu z gastro je krjavelj, martinov hlebec polbel, jelenov polbel
majo pa v mercatorju sezname, kateri kruhi so brez mleka in mlečnih izdelkov, jajc in soje

Mi smo tudi kupovali krjavlja in še dolenca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem