writing-img

kateri rižolino

clock-img

22.11.2006, 14:50

clock-img

*karina*

pencil-img

131

Mojemu sadjeljubcu bi na vsak način še za večerjo ponudila kaj pa ne gre. Katero firmo rižolina kupujete oziroma katere druge žitno mlečne kaše so všeč "prefinjenim" jedcem za večerjo? Pri nas smo kupili že tri in nobena ni bla ok. Mogoče zato, ker so bile vse take, ki se mešajo z adaptiranim mlekom, ki je bljak??

clock-img

22.11.2006, 15:44

clock-img

tati2

pencil-img

73

Tud jaz sem kupla že velik teh kašic in nobene ni hotela ne za večerjo niti za zajtrk. Kupila sem tudi tisto v dm - ju, ki se meša z vodo pa je tud ni marala, sam dve žličke je pojedla pa ni več  odprla ust. Tko da ne vem bom čez kak teden spet probala.

clock-img

22.11.2006, 17:08

clock-img

Anonimen

Pri nas je najraje  imela Frutolino(meša se z vodo, samo jaz sem ji ga mešala kar z mlekom)

clock-img

22.11.2006, 20:17

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Naša user posted image  ni marala nobenega, ne glede na to, katerega smo kupili.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

22.11.2006, 21:24

clock-img

eya

pencil-img

4615

Naš pa je dobro sprejel Milupine riževe kašice, tiste, ki se mešajo z vodo, pa enkrat sem mu ponudila Hippovo (se mi zdiuser posted image ), pa jo je tudi lepo sprejel.

No, vsaj tukaj ni izbirčenuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

23.11.2006, 07:44

clock-img

katerina

pencil-img

156

tudi naš lump je vse kašice, ne glede na firmo, ne glede na okus. kupujem pa tiste, ki se mešajo z vodo.
pri nas ni fora v okusu, ampak v gostoti! je res da čisto vsako kašico, ki mu jo dam, ampak samo če je dovolj redka. pregoste niti pod razno.
zdaj pa ne vem, ali ima to po meni, ali sem ga samo navadila takouser posted image

clock-img

23.11.2006, 08:50

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Naš poje vse, kar mu ponudim.

clock-img

23.11.2006, 15:16

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Moja obožuje Rižolino od Milupe in Milupino kašo jabolko-korenček, bananin gres od Milupe tako tako, ne mara pa sadne kaše (različno sadje) od Milupe in rižolina od Hippa... danes grem pa ravno po Keksolino, pa bomo sprobaluser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

23.11.2006, 18:17

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Milupa - čokolada  ali piškotek - ne moreš falituser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

23.11.2006, 21:09

clock-img

Enchantress

pencil-img

49

REISBREI apfel - birne od Alnature :)

Običajno je, da starši skrbijo in vzgajajo svoje otroke, vendar lahko tudi otroci včasih razsvetlijo starše in jim pomagajo pri preoblikovanju.

clock-img

23.11.2006, 22:17

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Pri nas riževe niso šle v promet pa tud zdaj ni preveč navdušena na te kašice. Trenutno je na keksolinu in gisolinu včasih poje celo porcijo včasih pa tud samo tri žličke tako da...user posted image   aja pa poskusli smo že čokolino pa jo je zaprlo tako da tega smo črtali z jedilnika, čeprav ji je bil kar všeč.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

24.11.2006, 21:24

clock-img

Vesnika

pencil-img

80

Naš user posted image pa ima po novem zelo rad Babylove Griess - mlečna kašica iz koruznega zdroba z okusom vanilije user posted image , ki sem jo kupila v dm-u.

Prej pa je jedel od HIPP-a riževe mlečne kašice...

Andražek je pa smeheca pojedel... :)

clock-img

25.11.2006, 21:09

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Nas ima rad vse po vrsti.
Ampak ne, ce so preredke. Ce zlicko noter stoji, potem je v redu.user posted image

Poskusi mu na zacetku kombinirati rizevo kasico s sadno, potem pa manj in manj sadne, dokler ne bo samo na rizevo navajen?

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

25.11.2006, 22:39

clock-img

smeska

pencil-img

73

A je katera dajala kašice po nuk flaški?? Mi smo navajeni na nuk in ne bi šla na avent. Kakšne cuclje uporabljate, če dobivajo kašice po flaški?

Pa še to,... ne me napadit, vem da mogoče ne bi bilo prav. A je katera kašico, ki se meša z vodo mešala z mlekom. Ne vem, sam men se zdi takole, če najprej narediš kašico in jo poje, potem mu daš pa adaptirano mleko, a ni potem vseeno če mu tisto kašico kar z mlekom zmešeš. Sprašujem zato ker mam škatlo take doma, sej če ne bom pa drugo kupila - tisto, ki se meša z mlekom...

clock-img

25.11.2006, 23:01

clock-img

miši

pencil-img

507

smeška, tut mene enako zanima. Mi smo probali Hippov rižolino iiz Milerja. Za flašo piše prav poseben način priprave, dodal naj bi še laktozo in 2 žlički olja. to se mi zdi mal čudno. Lahko pa pripraviš z vodo ali pa z adaptiranim mlekom (od 2 dalje). no,jaz sem naredila z mlekom pa seveda po flaši ni šlo, sem naredila 3 luknjice pa ni šlo. seveda, zato ker, so luknjice premajhne,širših ne morem naredit,ker je cuc silikonski (edino če bi naredila zarezo pa me je strah,da ne bo ostro)...Imamo pa Aventove. bom morala najprej tapravi cuc najti, menda ima Avent tudi take z zarezo.
moram mal forum prečekirat na to temo...

http://www.papicajezakon.blogspot.com

clock-img

26.11.2006, 11:19

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Mi sicer kasice od zacetka jemo na zlicko (tudi na skatli obicajno tako pise), pa vseeno... ...moje razmisljanje o tvojem vprasanju:

...a ni potem vseeno če mu tisto kašico kar z mlekom zmešeš?

Ce ni druge razlike, je v tem, da bo malcek dobil manj tekocine in mu bos morala to nadoknadit z pitjem.
Jaz bi zagotovo tudi to kasico porabila do konca...

Sicer pa je marsikatera ze delala kasico, ki se mesa z vodo, z mlekom, pa ni bilo tezav (kolikor sem jaz uspela prebrati tu in tamuser posted image ).

Lp.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

26.11.2006, 14:58

clock-img

SRECNA pika

pencil-img

32

MILUPA mlecne kasice so super - sadna, banana, korenje in jabolko..itd.

clock-img

02.12.2006, 20:59

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Že od začetka uporabljamo Milupine - riževa, koruzna, sadje, piškotek. Slednjega ima najraje, čeprav ima okus po kartonu.user posted image  V omari ga čaka še polnozrnati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem