writing-img

kateri test najbolj zanesljiv?

clock-img

09.01.2007, 21:53

clock-img

Anonimen

Pri prvi nosečnosti sem uporabla baby check mini in navaden BC, pa se je fajn poznala črtica (seveda sem pa komaj v 7.tednu ugotovila,da sem noseča).
14.1. bi morala imeti M. A kak test lahko pokaže kak dan ali dva prej?
Saj vem,da sem neučakana (še 5 dni), samo res si želim,da bi uspelo.user posted image

clock-img

09.01.2007, 22:06

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pojma nimam. Jaz sem 2x delala test z Clear Blue in mi je vedno pokazal točni rezultat že 1 dan po izostali menstruaciji.

Malo še potrpi, kaj pa je 5 dni proti večnosti??user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

09.01.2007, 22:10

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Mislim, da so vsi testi na isti princip. Ugotavljajo vsebnost beta HCG hormona v urinu.
Razlika je le v embalazi in posledicno v ceni.

clock-img

09.01.2007, 22:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alma2

Mislim, da so vsi testi na isti princip. Ugotavljajo vsebnost beta HCG hormona v urinu.
Razlika je le v embalazi in posledicno v ceni.

Se popolnoma strinjam z almo.

clock-img

10.01.2007, 12:35

clock-img

Anonimen

Pozdravljena,

iz osebnih izkušenj ti povem, da testa ne delaj prehitro( pred prvim izostankom). To sem naredila jaz 4 dni prej in test je pokazaluser posted image . Danes ponoči pa ponovno krvavitev in spet ss.

Sama vem, kako je težko počakat na pravi dan, samo kot je povedano - kaj je 5 dni proti večnosti. S tem se strinjam, samo čakanje te pa ubije. Verjemi mi, da je lažje čakat in dočakat user posted image , kot pa videt najprej user posted image , čez par dni pa kri. Vsak dan smo bogatejše za izkušnje in toplo ti priporočam, da mojo izkušnjo upoštevaš( verjamem, da nisem edina s takšno) in raje počakaš. Razočaranje bo manjše!

Želim pa ti, da bi zagledalauser posted image user posted image !!! Midva greva v nove boje novim zmagam naproti!

LP vsem čakajočim!

clock-img

10.01.2007, 12:59

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi sama sem delala test s Clear Blue in mi je vedno pokazal točno. Sem pa delala ko mi je user posted image izostajala par dni.

clock-img

10.01.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

Vedno sem delala cb mini, ki je vedno točno pokazal, delala sem ga prvi dan izostanka. Pred pričakovano user posted image  nisem delala testa nikoli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem