cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kateri trampolin in poganjalec?

clock-img

13.08.2010, 20:44

clock-img

suzanica

pencil-img

270

oj, zanima me na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu trampolina. So vsi isti ali je kaj pomemnega ko ga kupuješ?
kako je s poganjalci? So boljši leseni ali normalni železni? Hvala

clock-img

13.08.2010, 23:00

clock-img

Anais Nin

pencil-img

117

Jaz ti bom napisala za trampolin - v glavnem niso vsi isti :) Nam dobro služi Alex.

clock-img

14.08.2010, 08:11

clock-img

TDTP

pencil-img

366

Mi imamo ta trampolin iz hoferja in je uper, v glavnem tudi jaz mislim, da so vsi uredu, poganjalec pa mi imamo plastičev iz baby centra, niti se ne spomnim, kako se mu reče, ker je pri hiši že kakšne 3 lete, otroka sta non stop na njem, pa je tudi čist ok! Sam plastika je pa res ona bolj močna!

clock-img

14.08.2010, 09:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.08.2010, 10:37

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi smo trampolin kupili predvčerajšnjim v Hervisu in je super. Še posebej mi je všeč, ker je mreža na robu trampolina in ne na notranji strani obrobe. Lestev smo pa dokupili zraven.

clock-img

14.08.2010, 11:17

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

Mi imamo tega poganjalca, ful trpežen
user posted image
dvokolesnika bomo kupili pa lesenega.

Trampolin pa imamo premera 4m Xfact, mislim, da imajo sedaj take v Hervisu v akciji

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

clock-img

14.08.2010, 17:07

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

oj, zanima me na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu trampolina. So vsi isti ali je kaj pomemnega ko ga kupuješ?
kako je s poganjalci? So boljši leseni ali normalni železni? Hvala

Mi imamo lesenega in mi je mogoče malo žal,ker se les kar odkruši ko kolo pade.Za železne pa še nisem slišala.

clock-img

14.08.2010, 17:15

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi imamo kovinski poganjalec, tale http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-speedy-10-kettler.html in smo zelo zadovoljni. Naš otrok ga je dobil za 2 rd, potem se čez zimo ni vozil spomladiu pa se je usedel gor in zadirkal user posted image Super je. Vzela sem ga pa zato, ker je eden redkih na tržišču, ki je 10 colski, ker so mu 12 colski bili vsi previsoki. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

14.08.2010, 17:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mi imamo kovinski poganjalec, tale http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-speedy-10-kettler.html in smo zelo zadovoljni. Naš otrok ga je dobil za 2 rd, potem se čez zimo ni vozil spomladiu pa se je usedel gor in zadirkal user posted image Super je. Vzela sem ga pa zato, ker je eden redkih na tržišču, ki je 10 colski, ker so mu 12 colski bili vsi previsoki. 

Mi tudi imamo tega, ravno zato ker so gume 10 colske in je že pri 18 mesecih lahk začel vozit. Enostavno uživa.

Trampolin pa imamo hoferjev. Za tako male otroke, mi je čist vseeno kake kvalitete je (pa je kljub najnižji ceni zelo kvaliteten), garancije je tudi 3 leta, po parih letih pa itak ni glih noben v idealni formi.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.8.2010 17:44:13 >

clock-img

15.08.2010, 21:24

clock-img

livia

pencil-img

2395

No, mi imamo pa lesen poganjalec in se nam nič ne kruši. user posted image  Smo super zadovoljni in bi spet kupila lesenega, če bi se odločala za nakup. V bistvu pa nekih posebnih razlik ni. Mislim, da celo v teži ne. Naš je težek 3 kile in ga tamala da pod pazduho in nese, ko se noče več vozit. Ker gre za hudo ljubeze med njima ne pusti, da ji ga kdo drug nese, da ne bo pomote.

Trampolina pa nimamo.

clock-img

15.08.2010, 23:48

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Za trampolin ne vem.

Poganjalec imamo pa mi kovinski in je super. Mi je pa žal, da ga nismo kupili že prej. Takrat bi mogoče lesenega raje. Zdaj pa so bili leseni že premajhni za našega fantina, tudi plastični, kovinski pa so nekoliko večji in še sedež lahko malo naštimaš višino. Pri nas se je super obnesel tale kovinski. Dobili pa smo ga v Babycentru.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem