writing-img

katero mleko?

clock-img

27.06.2006, 15:05

clock-img

tanyak

pencil-img

63

vem da je vprašanje mal čudno, sam vseeno...počasi razmišljamo da bi začeli z gosto hrano, ampak sem malo zmedena, ker danes ko sem gledala tko zgolj informativno eno knjigico o prehranjevanju dojenčkov in malčkov, je bilo ogromno receptov, kjer se uporabi tudi mleko. Vem da naj bi otrok do 1, leta užival samo prilagojeno mleko, torej če želim pripraviti katerega izmed receptov ki vsebujejo mleko, glede na to da se samo dojimo, a si svoje mleko iztisnem, saj verjetno prilagojenega ne bo htela piti ali pač? Upam da sem vsaj malo razumljivo napisala....hvala in lep dan vsem skupaj, tanja

clock-img

27.06.2006, 18:20

clock-img

Anonimen

koliko ste pa stari?

Na začetku lahko pripravljaš kašice s svojim mlekom, potem pa lahko preideš na adaptirano.

Zakaj pa ga ne bi pil? Probaj. Če pa imaš zadosti mleka pa lahko komot pripravljaš kašice s svojim mlekom

clock-img

27.06.2006, 23:16

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Imaš tudi kašice katere se pripravljajo z vodo , drugače pa jih pripravi z svojim iztisnjenim mlekom.

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem