writing-img

katero mleko

clock-img

04.07.2008, 22:35

clock-img

marpa

pencil-img

35

Mene pa zanima, kakšno hrano dajete kaj 6 mesečnikom. Vem, da se naj bi začelo z jabolko nato pa z zelenjavo.
Npr. če skuhate mlečni zdrob ali pa npr. špinačo kakšno mleko daste, ker alpskega prepovedujejo do 1 leta

clock-img

04.07.2008, 22:37

clock-img

Anonimen

Nasploh kravje mleko in dobro do enega leta. Jaz sem jo sicer še dojila, vendar sem ji do enega leta dajala AM za čokolino ipd.

clock-img

05.07.2008, 08:54

clock-img

mali007

pencil-img

116

Gresek in podobno skuhaš na vodi, potem pa daš adaptirca ali pa svoje mleko. Jaz dajem svojega. Imam pa sedaj še več mleka kot pred uvajanjem GH user posted image .

clock-img

05.07.2008, 13:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Lahko ji daš svoje mleko, če še dojiš. Jaz sem moji ob začetku uvajanja dajala kašice, ki se mešajo z vodo, torej že vsebujejo adapt. mleko. Če ne bi pa kupila adaptirano in z njim naredila. Glede na to, da se je dojila do 11m, pa sem potem kar začela s kravjim. Pri 6m pa definitivno ne bi.

clock-img

05.07.2008, 22:51

clock-img

buček

pencil-img

143

adaptirano in riževo mleko

clock-img

05.07.2008, 23:16

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi smo gres kuhali na vodi in to z zelenjavo - mlečnega ni marala, še zdej viha nos user posted image

clock-img

06.07.2008, 09:16

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Nasploh kravje mleko in dobro do enega leta. Jaz sem jo sicer še dojila, vendar sem ji do enega leta dajala AM za čokolino ipd.

enako. mi smo poizkusili KM šele po 15m.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem