cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kava oz. zeleni čaj

clock-img

04.03.2008, 19:39

clock-img

tominikapiki

pencil-img

64

Čeprav se kave ne priporoča glih med nosečnostjo, jo jaz redno pijem - vsako jutro eno šalčko. Kako pa je z zelenim čajem? Bi lahko pila tudi tega (namesto kave)?

clock-img

04.03.2008, 19:44

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Kakšna skodelica na dan ti ne bo škodila.

200% MAMI

clock-img

04.03.2008, 20:38

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Lahko poskusiš, moj mož ga je recimo pil, ko je moral iz zdravstvenih razlogov ukiniti kavo in je bil povsem zadovoljen.

clock-img

04.03.2008, 20:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Skodelica kave ali zelenega čaja tudi v user posted image  ni škodljiva. Jaz spijem vsak dan eno belo kavo.

clock-img

04.03.2008, 23:20

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem bila včasih strastna kofetarca, v user posted image  pa sem se omejila na 2 skodelici kave - to je vse v mejah. Tako, da če ti paše, jo komot lahko piješ, če ti pa paše čaj, pa tega pij. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.03.2008, 06:36

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

valjda. zeleni čaj je nefermetiran in zato bolj milega okusa kot črni - itak. tud črnega lahko, pa rjavega, belega.. vse čaje v glavnem user posted image

clock-img

05.03.2008, 07:37

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jaz mislim da skodelica kave na dan ne more škoditi, seveda če ti paše.

clock-img

05.03.2008, 07:37

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Sama saem tudi strastna kofetarica, pa sem se v nosečnosti omejila na eno, max. dve kavici na dan. Moj pritisk je temu hvaležen, glava pa tudi, saj sem imela prve tedne zaradi abstinence hude glavobole. ČE ti paše, ti 1 dnevno zagotovo ne bo škodila, prav tako ne čaj. Pij, kar ti paše...

clock-img

05.03.2008, 19:28

clock-img

tominikapiki

pencil-img

64

thaaaanx!!!

clock-img

06.03.2008, 15:08

clock-img

tackica

pencil-img

11

jaz imam pa en problem. še predno sem izvedela, da sem noseča sem bila par dni bolana- vročina, bolečine itd. takrat sem se zdravila z lekadolom plus c, jemala sem jih na 5 ur, redno 4 dni. Zelo me skrbi, če je to vplivalo na zarodek? Hvala za vse odgovore.

clock-img

06.03.2008, 19:46

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Lekadol ni škodliv v nosečnosti. Jaz sem imela po 2 tednih (ravno ko mi je user posted image zaostajala par dni) vročino 39C in mi je zdravnik rekel, da lahko Lekadol jemlem. Aspirina ne, ker reči kri in bi lahko prišlo do kake krvavitve.

Čestitke za user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem