writing-img

kavni avtomati armič

clock-img

03.04.2008, 21:11

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Mene pa zanima kje bi lahko dobila/kupila elektronski ključ za kavni avtomat, na katerega naložiš denar in potem veselo piješ kavico? Ga katera ima in ga ne potrebuje več? Ali mogoče veste, kje se to kupi? Hvala.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

03.04.2008, 21:22

clock-img

Anonimen

Kje pa je ta avtomat?

Pri nas smo ga dobili v službi.

Pa v prejšnjih službah je bilo isto.

clock-img

03.04.2008, 21:27

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Mene pa zanima kje bi lahko dobila/kupila elektronski ključ za kavni avtomat, na katerega naložiš denar in potem veselo piješ kavico? Ga katera ima in ga ne potrebuje več? Ali mogoče veste, kje se to kupi? Hvala.

verjetno je kakšna telefonska cifra na avtomatu in pokliči ter se pozanimaj.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.04.2008, 21:38

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

v eni firmi, kjer delam prek študenta. Sej zaposleni so ga dobili. Samo bi ga imela tudi jaz. Pa sem mislila, da se da to kje tako kupiti. Bom vprašala nadzorne. Hvala punce.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

03.04.2008, 21:54

clock-img

Anonimen

v eni firmi, kjer delam prek študenta. Sej zaposleni so ga dobili. Samo bi ga imela tudi jaz. Pa sem mislila, da se da to kje tako kupiti. Bom vprašala nadzorne. Hvala punce.

Pri nas ga dobiš pri tajnici. Študenti plačajo 5€, ko ga vrnejo jih dobijo nazaj.

clock-img

03.04.2008, 23:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Pri nas ga dobiš pri tajnici. Študenti plačajo 5€, ko ga vrnejo jih dobijo nazaj.

Ste pa podjetni....user posted image .

Pri nas so se dajali zastonj....

clock-img

04.04.2008, 08:12

clock-img

Anonimen

Odvisno, kako je vaše podjetje zmenjeno z lastnikom. Ponekod imajo narejeno na žetone, drugje na dinarčke, tretji zastonj pa potem podjetje plačuje en pavšal, vprašaj torej svoje šefe, kako je s tem ali pa  pokliči lastnika avtomata. Lahko pa ga tudi malo pobrcaš user posted image user posted image user posted image , samo zna biti lastnik malo hud, ker so ti avtomati draaagi.

clock-img

04.04.2008, 08:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: spps

verjetno je kakšna telefonska cifra na avtomatu in pokliči ter se pozanimaj.

točno tako. Boš dobila ključek pri njih. Mislim, da stane okoli 3-5 evrov in je tvoj, ga ni treba nič vračat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem