writing-img

kdaj obdarujete za miklavža

clock-img

05.12.2011, 17:09

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ali že danes zvečer ali jutri zjutraj?

clock-img

05.12.2011, 17:18

clock-img

larisa88

pencil-img

85

Pri nas obdaruje miklavž preko noči oz. darila otroci dobijo
jutri zjutraj.
Pri sosedih pa darila (manjša) prinese miklavž, ki hodi po domovih - se zmenijo,
večja a dobijo zjutraj

clock-img

05.12.2011, 17:31

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ponoči prinese, zjutraj najdemo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

05.12.2011, 18:16

clock-img

Janya

pencil-img

547

Mi pa damo zvečer, da se lahko danes še malo poigrajo. Zjutraj imajo premalo časa, čeprav se zbudijo pred sedmo. user posted image  user posted image

clock-img

05.12.2011, 18:23

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Mi ga že pridno čakamo, okrog 17h začnejo hodit po hišah, mi pa smo čist pri koncu na vrsti, upam da bo takrat vsaj Miklavž še lahko na nogah stal user posted image

clock-img

05.12.2011, 19:26

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Zvečer, ker sicer zjutraj ne pridemo do vrtca oz. bi brezpogojno želeli vse nesti s seboj user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

05.12.2011, 20:05

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ponoči prinese, zjutraj najdemo.

Ronja, sem se morala prav prijavit, da te tole vprašam user posted image  od kdaj pa vi miklavža praznujete, ha?

Pri nas user posted image  je ravnokar bil. Zjutraj me ne bi bilo zraven in ne želim za nič na svetu zamuditi uškinega začudenega vzklika : mams je že bil....ahuser posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

05.12.2011, 20:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2011, 21:01

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Ponoči prinese, zjutraj najdemo

tud pri nas je tako

clock-img

05.12.2011, 22:22

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

tud pri nas je tako

Pri nas tudi zjutraj najdemo, no , smo našli že v nedeljo, da smo imeli čas pogledat kaj smo dobil user posted image , jutri je šola, tako da ....
Sicer pa tastarejša že ve kdo je M. , pa se dela kao , da ne ve user posted image

clock-img

05.12.2011, 23:01

clock-img

Anonimen

Meni je pa že popoldne prinesel.
Očitno se bila tako pridna, da se je bal, da zmanjka sladkega user posted image .

clock-img

05.12.2011, 23:15

clock-img

lotkla

pencil-img

278

tud pri nas je tako

clock-img

06.12.2011, 04:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

K nam je prišel popoldan, skril pod njegov poušter in hitro šibal še k drugim otrokom. Smo daleč vstran in mora še na letalouser posted image . Si pa sam sploh ni upal it pogledat, ker se je bal, če so slučajno parklji ostaliuser posted image user posted image .

clock-img

06.12.2011, 08:31

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pri nas je tudi pohitel in prišel v nedeljo, da je vse bilo bolj mirno počasi...user posted image

clock-img

06.12.2011, 08:38

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

V cerkvi Miklavž pride vedno večer pred Miklaavževim, se pravi 5-ega.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

06.12.2011, 08:42

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

tud pri nas je tako

Hudirja, nas pa redno preskoci... zato dete zna, da mama in ata nista bila najbolj pridna.... user posted image user posted image user posted image  Potem ko pa receva, da ni najbolj priden prijavi, da ima to v genih .... user posted image user posted image user posted image

Tako nas Miklavz redno preskoci... smo ocitno na "crni listi" user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

06.12.2011, 08:44

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ronja, sem se morala prav prijavit, da te tole vprašam user posted image od kdaj pa vi miklavža praznujete, ha?

Od vedno: mi smo meli Miklavža že, ko sem bila še majhna, samo da je pri nas nosil v peharčke - v gl. suho sadje in agrume, pa kako sladkarijo ali rokavice ali kaj podobnega zraven. Meni so nogavice bolj simpatične, peharčke ma že zajček, zato sem naredila take veliiike nogavice, da gre veliko notuser posted image . In vsako leto dam na vsako nov znak gor - kar je pač kateremu članu najbolj všeč tisto leto: letos Lejli škratka, Ronji veveričko, lubiju hokejsko palico in meni eno žužo, ki mi je posebej pri srcu.
Sicer pa pri nas nosi Miha Klavž. Ne vem, zakaj naj bi samo verni dobili darilauser posted image , parklji in vse to je itak pokradeno od poganov, tako da če me hoče kdo ganjat zaradi avtorskih pravic, potem so to kvečjemu pogani, ki so že par tisočletij pod rušo...

Letos je Miha prinesel:
- vsem mandarine in orehe
- Ronji porcelanasto skodelico (še nimata svojih), set štampiljk - črke, ker je očitno ta faza ne misli minit, eno nalepkico in seveda sladkega parklja
- Lejli je prinesel tudi porcelanasto skodelico, zimske rokavičke s škratom, tudi nalepko in sladkega parklja
- lubiju je prinesel poleg sadja še kapo in hrano za ptiče
- meni je poleg sadja prinesel še set štampiljk (ja, sem pač veliko deteuser posted image ) in blazinice zanje

Imamo pa letos tudi adventni koledar, česar pri nas doma nismo imeli, ampak meni je ta zadeva strašno všeč, zmislila si jo je itak ena mamica (da bi svojemu otroku razložila, kdaj pride Božiček) in sem ziher, da ne bi mela nič proti, če jo uporabljamo tudi neverne mamiceuser posted image in jo bom nekoč razširila na 31 dni, samo ne obljubim, katero leto se bo to zgodilo, ker ga moram v tem primeru sama naredit - za vsaj vse 3 otroke, tako da...  do takrat bomo meli ta tovornjaček, nad katerim sta punci strašansko navdušeniuser posted image .

clock-img

06.12.2011, 08:47

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Tako nas Miklavz redno preskoci... smo ocitno na "crni listi"

Eh, škoda. Sicer Miklavž ni preveč zamerljiv - sama sploh nisem vedela, da je to kaj povezano s cerkvijo, ker smo ga mi vedno meli, pa nismo verni. To sem zvedela šele kasneje, se mi pa nikakor ni usidralo v spomin kar nekaj časa, zato se mi ni zdelo nič čudnega, ko je sodelavka rekla, da je njena nečakinja v zameno za darilo zapela Miklavžu na sejmu "Hej brigade". Ampak ker je darilo vseeno dobila, sklepam, da tip ni tako napačen in zamerljivuser posted image .

clock-img

06.12.2011, 08:56

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Tako nas Miklavz redno preskoci... smo ocitno na "crni listi"

Eh, škoda. Sicer Miklavž ni preveč zamerljiv - sama sploh nisem vedela, da je to kaj povezano s cerkvijo, ker smo ga mi vedno meli, pa nismo verni. To sem zvedela šele kasneje, se mi pa nikakor ni usidralo v spomin kar nekaj časa, zato se mi ni zdelo nič čudnega, ko je sodelavka rekla, da je njena nečakinja v zameno za darilo zapela Miklavžu na sejmu "Hej brigade". Ampak ker je darilo vseeno dobila, sklepam, da tip ni tako napačen in zamerljivuser posted image .

Pri nas je vedno nosil Dedek mraz. Tako je bilo in tako je ostalo.  Tu pa tam smo sli na Miklavzevo procesijo in to je bilo to. Bili smo v gledaliscu, ko je po koncu predstave prisel Miklavz, podelil nekaj bombonov in  to je bilo to. Ne prepovedujemo ga, tudi navdusujemo se ne nad njim. 
Izjava sina o genski zasnovi je pa resnicna in predstavlja izgovor in opravicilo za vse situacije, ko ni bil priden user posted image user posted image user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

06.12.2011, 09:10

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pri nas je vedno nosil Dedek mraz. Tako je bilo in tako je ostalo.

on je itak taglavniuser posted image . (pri nas)

clock-img

06.12.2011, 09:37

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

pri nas je bil včeraj med 5 in 6 popoldne...praznujemo pa samo miklavža.

clock-img

07.12.2011, 11:11

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.
ali že danes zvečer ali jutri zjutraj?

Miklavž prinese darila v noči s 5-ega na 6. december.
Potomstvo jih torej "najde" 6. decembra zjutraj, ko vstane.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni