writing-img

kdaj belo meso?

clock-img

16.10.2006, 20:12

clock-img

metaa

pencil-img

208

Prosim odgovorite le tiste, ki ste začeli z "resnejšim" uvajanjem (če ste prej dale kakšno kašico za večerjo, OK) zelo blizu šestih mesecev. Kdaj naj ji torej ponudim malo belega mesa in kolikokrat na teden naj bi ga potem dobivala. Stara je 7. mesecev. Hvala in LP.

clock-img

16.10.2006, 20:27

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mi smo začeli z mesom nekje pri 8. mesecih...tako ene 2 - 3x tedensko, včasih več, včasih manj pogosto, odvisno od tega kje smo in kaj jeva midva

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

16.10.2006, 21:36

clock-img

tt79

pencil-img

541

Naša je stara 5 mesecev in že en teden je belo piščančje meso...user posted image

clock-img

16.10.2006, 21:44

clock-img

Anonimen

če sta uvedle že večino sadja in zelenjave ji ga kar ponudi.
mi smo začel z uvajanjem pri 4. mesecih meso je prišlo na vrsto po doolnjenih 6tih mesecih. prej se mizdi prezgodaj. istočasno tudi mlečni izdelki in gluten

clock-img

16.10.2006, 22:48

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi smo začeli z uvajanjem GH počasi pri 5,5 mesecih, meso mu nameravam ponuditi po dopolnjenem 7. mesecu.

clock-img

16.10.2006, 22:53

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Tukaj sem prepisala, kar mi je dala pediatrinja: http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1135535 

LP

clock-img

16.10.2006, 23:19

clock-img

Anonimen

Mislim, da je bilo v starosti 6 mesecev. Pred tem pa je bil na sadju, zelenjavi in Čokolinu. user posted image  Aja, je pa poskusil salamo in šunko s pizze. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem