writing-img

kdaj blazina za spanje???

clock-img

05.11.2005, 20:49

clock-img

miškolina

pencil-img

19

user posted image Moja mala (stara je 6 mesecev) bo jutri prvič spala v posteljici. Do zdaj je imela lepooo košarico... No, zanima me, kdaj otročki začno spati z blazinico pod glavo. Vse posteljnine namreč prodajajo z povšštrčkom, ampak mami mi je povedala, da midva z bratom nisva imela blazine dokler nisva prešla na veliko posteljo, torej pri kakih treh letih. Kaj ste naredile ve? Ali katera ve?user posted image

clock-img

05.11.2005, 21:27

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Glej debato na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=671354&mpage=1&key=&#671511

user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

05.11.2005, 21:44

clock-img

Anonimen

Moj ima pri treh letih pol v tamali posteljici čisto ta tankega, skoraj kot ga ne bi imel. Ne vem, po moje tudi bolje čim dlje brez. Ali pa ne, kaj pa vem.  Ma jaz ne bi komplicirala. Če bi mu pasal, bi mu ga dala.

clock-img

05.11.2005, 22:31

clock-img

UOBERC

pencil-img

134

MOja pikica bi bila še zdaj brez ( ima eno leto) vendar ji zelo pomaga pri dihanjo, ko je šprehlajena oz. bolna! Po mojem je bajbopljše čim dlje brez povštrčka.user posted image

clock-img

05.11.2005, 22:43

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Mi smo pri dveh mesecih začeli hoditi na FT in nam je FT-tka rekla, da mora Neja spati na boku, pod glavico pa ji moramo dati povšterček, da ji glavica ne ne pade na ramena, ampak jo ima lepo na sredin. Tako, da uporabljamo povšterček od 2 meseca.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

05.11.2005, 23:20

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Anej je star 4,5 mesece... jaz mu dam pod glavico samo plenico..

povštrčka ne priporočajo za ta male, ker je baje večja verjetnost zadušitve, sploh pa ne če spi na trebuhu (tudi tega ne priporočajo, ampak eni dojenčki drugače nočejo spati)

se pa da dobit tak povštrček z luknjami oz. da diha (baje da pri teh ni variante, da bi se otrok zadušil)

clock-img

05.11.2005, 23:21

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Povšterček je koristen, da glava ne "visi" , je hrbtenica v boljšem položaju pa pljučka boljše predihana. Za začetek pa naj bo tisti prvi- bolj nizki.

clock-img

08.11.2005, 16:03

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tamali je šele zdaj pri treh letih sprejel povšterček.Prej tudi slišati ni hotel o njemu.Dali smo mu takega bolj nizkega.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem