writing-img

kdaj in katero kremno

clock-img

08.11.2011, 19:03

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima kdaj ste si začele mazat trebušček in s katero kremo? 

clock-img

08.11.2011, 19:12

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Misliš zarad strij? Takoj, ko sem zvedla, da sem noseča. Z niveo mandelj, zjutrej in zvečer, končni rezultat = 0 strij user posted image

clock-img

08.11.2011, 19:59

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Znamka kreme  ali krema sploh nimata veze. Pomembno je, kako elastično kožo imaš.

clock-img

08.11.2011, 20:44

clock-img

si.pikica

pencil-img

88

jaz sem si mazala trebuh in prsa s čistim mandljevim oljem, vsak večer, zadnja 2 meseca pa tudi zjutraj.... in zdaj 1 mesec po porodu nimam prav nobene strije, pa tudi vse kilograme sem že zgubila, tako da mislim, da ni več nevarnosti, da bi se še kakšna pojavila

clock-img

08.11.2011, 21:40

clock-img

miami10

pencil-img

345

jaz od 4meseca uporabljam olje Eucerin, ga je uporabljala tudi od brata partnerica in nima nobenih strij. Mislim pa da bom imela eno flaško do konca nosečnosti. Mažen trebušček in prsi 1x dnevno.
Če se odločiš za eucerin, me je G opozorila da naj ga 2 dni pred pregledom ne bi nanašala, ker baje neki moti UZ...za tista dva dni uporabim kakšno drugo mastno kremo.

lp in veselo user posted image

clock-img

08.11.2011, 21:43

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

z nobeno
strij nic(pa sem imela pridelanih 24 kg plusa)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

08.11.2011, 21:58

clock-img

Tjassi

pencil-img

45

Jaz se mažem od 4 meseca. z mandeljevim oljem. In tak kot je odvisno koloko imaš raztegljivo kožo. jaz na trenuhu nimam nobene strije na prsih ma ogromno kr so popokale pa sem enako mazala. :)

clock-img

10.11.2011, 09:32

clock-img

čili

pencil-img

646

Nič krem -nič strij. Strije so gensko pogojene , škoda dnarja user posted image  

clock-img

10.11.2011, 09:45

clock-img

cilla

pencil-img

763

IZVIRNO SPOROČILO: čili
škoda dnarja user posted image  

Prav zaradi tega jaz še naprej uporabljam isto mleko/maslo za po kopanju kot že ves čas prej. user posted image Vsi tisti ekstra dragi losjoni so isti šiš miš, sam z drugo nalepko gor. user posted image

clock-img

10.11.2011, 16:09

clock-img

NeJa88

pencil-img

36

Važno je samo, da se mažeš če maš suho kožo, da manj srbi. Nobena krema proti strijam ne pomaga... Če se mažeš enkrat na dan pa je še najbolje olje, lahko navadno olivno, mandljevo... Začela sem se pa mazat takoj na začetku nosečnosti, pa se mi je do zdej ena pojavlja na sredini trebuščka user posted image , pa ob strani sem jih mela že od prej in po prsih tudi. Mi je G rekla, da mam pač tako kožo in da se lahko mažem vsake pol ure, pa lahko vseen nastanejo strije... Ampak za moje dete vse, samo d bo zdravo.
Aja, pa vseen, probajte uporabljat kreme s čim manj kemikalijami- zato najboolj priporočajo ravno olja...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem