writing-img

kdaj liziko?

clock-img

27.07.2008, 17:54

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Oj.
Nekatere me boste čudno gledala, ampak vseeno....kdaj ste dale otroku liziko? Pred prvim letom ali po?

Lp

clock-img

27.07.2008, 17:58

clock-img

Anonimen

Najbolje je, da nikoli.Od lizike nima nič, samo zobki se mu kvarijo.Moje mnenje.user posted image

clock-img

27.07.2008, 18:02

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Pri nekako 2,5 letih.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

27.07.2008, 18:18

clock-img

Anonimen

Ok, dobro .. ampak kaj pa bo se ne enoletniku lizika? user posted image A bombone tudi ze prej je? 

clock-img

27.07.2008, 18:36

clock-img

sani1

pencil-img

1382

Moje mnenje nikoli, ker ravno lizike imajo največ Ejev.

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

clock-img

27.07.2008, 18:49

clock-img

Janey

pencil-img

4341

jaz je nebi dala še tako hitro, ker ni potrebe

clock-img

27.07.2008, 19:30

clock-img

Anonimen

Pred prvim letom ali po?

Pred user posted image .

Tudi po ne, jo pa dobi od kaksne sosede. Nekje po drugem letu, se mi zdi prvic.

clock-img

27.07.2008, 20:09

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Najbolje je, da nikoli.Od lizike nima nič, samo zobki se mu kvarijo.Moje mnenje.

evo, tudi moje mnenje.
Itak bodo še dovolj svinjarije pojedli v življenu, zakaj bi jim jo silili še preden se zavedajo... Daj mu raje piškot ali kos kruha ali sadje, če že grize... Mu boš večjo uslugo naredila kot z liziko...

clock-img

27.07.2008, 20:30

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja je stara 20m, pa je še ni jedla. Upam, da je še dolgo ne bo. Ne verjamem, da ji jo bom sama od sebe dala. Verjetno jo bo prvič dobila v vrtcu. user posted image

clock-img

27.07.2008, 20:32

clock-img

vaney

pencil-img

2581

In spet ste začele napadat zaradi enega nedolžnega vprašanjauser posted image  a niste zmožne enega normalnega, kulturnega odgovora???

Najbrž se otroka res ne bo dalo celo življenje branit pred lizikami (čeprav ene mislite, da boste lahko), ampak tam do enih dveh let pa je po moje res najboljše, da mu je ne dovoliš in da tudi drugim (sosede, babice...) rečeš, naj jih ne dajejo brez tvoje vednosti oz. ko bodo starejši in naj jim zdaj dajo rajši kaj bolj zdravega.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

27.07.2008, 20:33

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Neja, pa še tisto iz vrtca bo najbrž domov prinesla, ker v vrtcu naj se ne bi jedlo sladkarij (vsaj v našem ne in če jih že kdo prinese, jih odnesejo domov in jedo pod nadzorom staršev).

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

27.07.2008, 20:34

clock-img

Anonimen

Prvič jo je dobila pri dveh mesecih in pol, kmalu zatem pa še čigumije.

clock-img

27.07.2008, 20:34

clock-img

Anonimen

Me pa res zanima kje kdo napada? Sem šla še enkrat prebrati, pa nisem našla nič slabega.
Vsaka je napisala svoje mnenje.

clock-img

27.07.2008, 20:36

clock-img

tažana

pencil-img

1601

naša bo septembra 3 pa je ne dolgo nazaj jedla prvič liziko. Pa še to jo je dobila v dar. do sedaj sem jih uspešno skrivala user posted image .
Ti svetujem, da  čim dlje odlašaš s to odločitvijo.

Jaz ji zadevo skušam čimbolj nezanimivo naredit. sem ji rekla, da mora ves čas lepo sedet in nič okrog hodit. user posted image  Zato ji ni preveč zanimiva, ker mora biti predolgo časa na miru user posted image .

clock-img

27.07.2008, 21:13

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Pri treh je še ni dobila.

clock-img

27.07.2008, 21:36

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

Pri cca 1,5 letu, ko je ena punčka praznovala v vrtcu rojstni dan in vsakemu dala lizalko. Ampak, ga je navdušenje nad lizikami hitro minilo. Itak pa nobene ni polizal niti do pol.

clock-img

27.07.2008, 21:41

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Definitvno ne pred 1. letomuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

28.07.2008, 10:03

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Prvič jo je dobila pri dveh mesecih in pol, kmalu zatem pa še čigumije.

user posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

28.07.2008, 10:14

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ne moj štiriletnik ne skoraj dveletnik je še nista dobila.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

28.07.2008, 16:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Neja, pa še tisto iz vrtca bo najbrž domov prinesla, ker v vrtcu naj se ne bi jedlo sladkarij (vsaj v našem ne in če jih že kdo prinese, jih odnesejo domov in jedo pod nadzorom staršev).

A res? Ko sem jaz delala v vrtcu, so jih pa lahko pojedli kar takoj. Ob našem nadzoru.

In ne, ne skrivam hrane pred njo in je tudi ne mislim. Dala ji pa definitivno lizike (še) ne bom. Ko bo toliko stara, da bo v trgovini sama rekla, mami liziko bi, pa mogoče že. In ne vem, kje je bil kakšen napad. Samo na vprašanje smo odgovarjale.user posted image

clock-img

28.07.2008, 21:55

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Ah te sladkarije...Sama sem mnenja, da jih otrok ne potebuje veliko, sploh pa ne otrok, ki še ne zna sam prosit zanje... moja tašča pa je mnenja, da jih dojenček potrebuje za svoj razvoj (ne glih lizike, čokolado pa ja)...Tako ji pri 10.mesecih veselo ponujajo čokolado, jaz pa sem ena čudna zatežena mama, ki hoče svojega otroka prikrajšati za užitke in zdrav razvoj...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem