writing-img

kdaj na smučke

clock-img

29.10.2008, 11:43

clock-img

veselje07

pencil-img

42

kdaj ste vaše malčke postavile na smučke (za začetek lahko tudi na tiste ki se kar na gojzarje nataknejo)

Hvala

clock-img

29.10.2008, 12:11

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Mi smo hčer na prave smuči s pancarji postavili ,ko je imela tri leta in pol.Pri dveh in pol pa smo ji nataknili tiste za gojzarje.Samo niso bile tiste majhne- kratke plastične. So bile kar normalno velike za njeno višino.Tisto leto se je naučila stati na njih, pa ravnotežja , pa malo se spustila z njimi ,aja pa kot osnova - naučila se je štancat z njimi v hrib.Lani (4.5 let)smo ji nabavili carving smuči, samo še ni šla v dolino, ker smo premalokrat imeli možnost za smučanje.Letos pa bo že druga pesem. Parkrat po arehu, potem pa že dolina.

clock-img

29.10.2008, 12:32

clock-img

Jagodka*

pencil-img

33

Naš večji je prvič stal na smučeh pri štirih letih, manjši pa pri 2,5 letih.
se pa razlika opazi. Večji se še sedaj - 3 leta po tem ni v celoti znebil straha pred hitrostjo, mali pa smuča tako, da sem včasih sama presenečena.

clock-img

29.10.2008, 12:55

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Pri treh letih, ampak brez uspeha. Pri štirih je bilo že bolje.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

29.10.2008, 12:58

clock-img

Anonimen

Katera,ki ze ima izksunje a tole velja kaj? Ali je bolj tako tako ???

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_8791.htm

clock-img

29.10.2008, 13:23

clock-img

veselje07

pencil-img

42

jest sm ravno zato sprašvala ker bi tele kupla...pred tretjim letom jih baje ne moprš dat na druge kot take tko da mi bomo pomoje tud tele kupil

clock-img

29.10.2008, 13:56

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ja, tole iz Hoferja je tako, za hecat. To pa je čisto fajn za trletnika. Da se heca po snegu. Seveda to s smučanjem nima nobene veze in je tako čisto prav, kar se mene tiče. Ne bo nič zamudil, če bo užival v otroštvu in ga ne bomo začeli pri treh letih vzgajati v potencialnega profesionačnega športnika.

No, to le malo zahec, malo pa zares. Da ne bo zdaj panike, kako so pa kakšni pri treh letih že uživali v vijuganju po belih strminah.

clock-img

29.10.2008, 14:02

clock-img

mafi

pencil-img

4506

mi smo ga postavili pri 4letih, pa je kar šlo.

clock-img

29.10.2008, 14:07

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Po mojih izkušnjah je vse čisto odvisno od otroka. Moj sin se je pri treh letih samo prestopal, pri štirih letah se je spustil v krajšo dolinico a ni še zmojeg vijuganja. Letos bo imel 5 let in bomo videli kako bo. Od prijateljice hčerka, ki je enako stara je pri treh letih smučala že po smučišču.
Veliko je odvisno od otrokovega karakterja. Če je nasploh drzen in pogumen, lahko smuča že veliko prej kot nekdo, ki je bolj previden in plah.

clock-img

29.10.2008, 14:20

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Če je nasploh drzen in pogumen, lahko smuča že veliko prej kot nekdo, ki je bolj previden in plah.

Predvsem če je vztrajen.

clock-img

29.10.2008, 14:53

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Pri treh letih smo ga postravili na smuči ( taprave, jaz za tiste plastične nisem ), vendar še ni bil zadosti močan niti vztrajen in mu ni bilo v veselje.
Ko smo poskusili pri 4 letih, je šlo pa fino!

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

29.10.2008, 15:08

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Mi gremo na smučanje ko bo star 3 leta. Pa še zdaj nisem prepričana, ali bi kupila smučke na čevlje (tud gledam te v Hoferju - a bi raje kupila rabljene) Se mi zdi še malo premajhen. Bodo kakšne sanke bolj užgale ali pa lopata za sneg.

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.10.2008 15:10:25 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem