writing-img

kdaj naj bi imela ovolacijo

clock-img

22.11.2006, 20:09

clock-img

sanci

pencil-img

81

Punce, prosim pomagajte mi izračuna, kdaj bi jaz lahko imela O. Danes sem dobila grdo user posted image , tako da bi O mogla priti....?In kako dolgo traja O?Potemtakem moraš v času O nonstopuser posted image , da potem končno lahko zanosiš?

Hvala in lahko nočuser posted image

clock-img

22.11.2006, 20:21

clock-img

Anonimen

klikni zgoraj nad forumom besedo ZANOSITEV.. pol pa najdi izračun za ovulacijo... vneseš zadnjo M, ciklus in to je to...

clock-img

22.11.2006, 21:20

clock-img

pupica25

pencil-img

117

Pa fajn je, če si začneš bazalno temperaturo merit - vsaki dan ob približno istem času (malo poišči po forumu, ful dosti piše o tem). no jaz sem si kupila tudi ovulacijski test, ki ga narediš s pomočjo urina; ti lepo piše v navodilih kdaj ga pričneš delat (najboljše, da kupiš tistega s 5 testnimi palčkami) in ti napove ovulacijo 1-2 dni preden jo dobiš. upam, da ti bo uspelo.

clock-img

23.11.2006, 10:07

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Jaz sem računala O po teh koledarčkih tukaj na netu, potem mi je pa G rekla, da če imam cikluse na rednih 29 dni, pomeni, da imam O 10 dan šteto od prvega dne zadnje user posted image . In to je držalo!!! Sluz, ki sem jo opazovala je pomenila že konec O. Je pa res, da je pri vsaki malo drugače. Ti se lepo sprosti in user posted image  ko ti paše - tudi če je to 2x na mesec. Nikoli ne veš!  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem