writing-img

kdaj narediti test?

clock-img

06.04.2006, 17:03

clock-img

Copatka

pencil-img

21

oj, dekleta! sem nova na forumu in moram rečt, da ste fantastične!  več zvem kot od zdravnika ali pa iz literature, he he...
imam eno vprašanje - ta mesec sva poskusila s klomifenom (sicer se trudiva že cca 1 leto, pa nič). in seveda sem sedaj NORO nestrpna, ali bo, ali ne bo. pa me zanima - a je možno, da test pokaže user posted image  že cca 1 teden po zanositvi, a se je kateri že kaj takega zgodilo??!! baje da je možno
(vem, vem, ni sigurno, ampak vseeno - ne vem, če bom zdržala do 4 dno PO roku za menstr.)!!
pliiiiiis, naj katera reče, da je možno!
hvala vam ,
lp,
zmešana od nestrpnosti

clock-img

06.04.2006, 17:19

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne bodi tako nestrpna, ker če si čakala 1 leto, boš zdržala še teh "nekaj" dni. Test ti sedaj ne bi nič pokazal, tako, da je brezveze. JAz sem naredila test prvi dan po izostanku menstruacije, pa je že pokazal rezultat.
Malo potrpljenja še.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.04.2006, 17:30

clock-img

Copatka

pencil-img

21

ja, saj vem! ampak me muči za znoret! ali je možno, da so znaki po klomifenu enaki kot za nosečnost : napihnjenost, non stop lulam, me špika sto na uro, tista "ta druga" potreba pa kot da se ne bi nikoli končala...??????  ah, se opravičujem, ker težim, ampak ta trenutek je občutek neznosen. potem pa slišiš, da včasih test pokaže že zeeeelo zgodaj, in seveda upašuser posted image  mi ni jasno, kako bom še 14 dni preživela!  po glavi mi pa že dvojčki rojijo in kako bom povedala fantu in kako doma...in v službi...res za znoret, no, !!!!

clock-img

06.04.2006, 18:21

clock-img

Anonimen

upam, da ne boš zapravila celega bogastva na testih. Počakaj na predviden izostanek M in takrat delaj test. In mislim, da se ti znaki en teden po spočetju še ne morejo pokazat user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 6.4.2006 18:22:09 >

clock-img

06.04.2006, 18:22

clock-img

Napolitanka

pencil-img

81

Copatka naj ti povem,da ..vsi zanki,ki jih imaš so normalna posledica jemanja klomifena...saj pri meni so bili te znaki pa sem zdaj že tretji cikel na klomifenu..

Drugače se pa tud z dvojčki ne obremenjuj preveč...je res,da je s klomifenom vse še bolj možno, ampak moje seste so dvojčice..pa jaz do sedaj s klomifenom nisem zanosila niti enegauser posted image .. še manj dva  user posted image .

Ne delaj še testa,da ne boš razočarana, imeti upanje je boljše kot se takoj razočarati.. vseeno ti želimuser posted image

napolitanka

clock-img

06.04.2006, 19:20

clock-img

jasnika

pencil-img

887

Ne morem verjet kako smo ženske nestrpne pr teh stvareh,, tudi jaz seveda, nevem al mislimo da nam bo user posted image  ka, pobegnil al kaj, če smo tak smo, boljše je malo počakat pa smo pol ziher kot pa da vedno zapravljamo na testih. BLAGOR TISTEMU, KI SI JE IZMISLIL TESTE, SEDAJ JE GOTOVO BOGATAŠ NA NAŠ RAČUN SEVEDA.
Držim pesti za++++++++++++++++++
lp

clock-img

06.04.2006, 20:15

clock-img

Copatka

pencil-img

21

hvala vam vsem za odgovore. ja, kaj pa naj - bom čakala user posted image .
jaz nam vsem želim user posted image !!!!! imejte se!

clock-img

06.04.2006, 21:28

clock-img

daisy23

pencil-img

81

user posted image user posted image ali lahko katera malo bolj opiše ta nori klomifen, kako naj bi deloval...hvala

clock-img

07.04.2006, 09:23

clock-img

LEVASI

pencil-img

87

jaz o klomifenu ne več nič. mislim pa da en teden po zanositvi res ni pametno delati testa, ker ne verjamem da bo kaj pokazal, samo še bolj boš nervozna in boš vseeno morala čakati na datum ko naj bi prišla user posted image . najlepše je upati, zato upajte in naredite test kasneje.

clock-img

07.04.2006, 23:53

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Držim pesti za +
.Potrpi še malo,nato pa javi rezultat.
First Sign,naj bi pokazal zelo hitro.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem